2000 TL dağ bisikleti tavsiyesi

4 Senedir XC 100 kullanıyorum. Hiç düzenli olarak bisikletçiye götürmedim, hiç lastiğini değiştirmedim veya patlatmadım, hiç zincir bakımı yapmadım beni hiç yarı yolda bırakmadı. Tek arıza olayı 2 ay önce benim davar gibi kullanıp düşmemle birlikte attırıcıyı yamultmam sonucu oldu, onu da 35'e tamir ettirdim. 4 sene önceki XC 100 ile Şu anki XC 100 kalitesi farkını bilmiyorum ama ben sonuna kadar memnun olduğumu söyleyebilirim. Ben 750 TL'ye almıştım ayıptır söylemesi :D.
29" jant bu arada, kadro boyuda 16 idi galiba emin değilim. Birde disk fren. Pedallarda metal ve çok sağlam.

Son düzenleme:
İkinci ellere bakmanı öneririm. Şuanki piyasası hakkında hiç bir fikrim yok fakat ben Carraro 927 big kullanıyorum. Gerçi bir yıldır kullanmıyorum fakat kullandığım dönemde severek sürüyordum ormanda.

@Başar Özdere Yahu ben ormana adımımı attığım an lastik patlıyordu, sen 4 yıldır nasıl patlatmadın :D.

4 Senedir XC 100 kullanıyorum. Hiç düzenli olarak bisikletçiye götürmedim, hiç lastiğini değiştirmedin veya patlatmadım, hiç zincir bakımı yapmadım beni hiç yarı yolda bırakmadı. Tek arıza olayı 2 ay önce benim davar gibi kullanıp düşmem sonucu attırıcıyı yamultmam sonucu oldu, onu da 35'e tamir ettirdim. 4 sene önceki XC 100 ile Şu anki XC 100 kalitesi farkını bilmiyorum ama ben sonuna kadar memnun olduğumu söyleyebilirim. Ben 750 TL'ye almıştım ayıptır söylemesi :D.

750 TL'ye şimdi en kötü bisiklet alınmıyor. :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı