2000 TL dağ bisikleti tavsiyesi

oyuncaz

Kilopat
2000 TL dağ bisikleti tavsiyesi? Ayriyeten XC 100 mü Corelli Snop 5.3 mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alüminyum kadro olması sebebiyle XC 100. Daha hafif, rampa kabiliyeti daha yüksek.

4 Senedir XC 100 kullanıyorum. Hiç düzenli olarak bisikletçiye götürmedim, hiç lastiğini değiştirmedim veya patlatmadım, hiç zincir bakımı yapmadım beni hiç yarı yolda bırakmadı. Tek arıza olayı 2 ay önce benim davar gibi kullanıp düşmemle birlikte attırıcıyı yamultmam sonucu oldu, onu da 35'e tamir ettirdim. 4 sene önceki XC 100 ile Şu anki XC 100 kalitesi farkını bilmiyorum ama ben sonuna kadar memnun olduğumu söyleyebilirim. Ben 750 TL'ye almıştım ayıptır söylemesi .
29" jant bu arada, kadro boyuda 16 idi galiba emin değilim. Birde disk fren. Pedallarda metal ve çok sağlam.

Son düzenleme:
İkinci ellere bakmanı öneririm. Şuanki piyasası hakkında hiç bir fikrim yok fakat ben Carraro 927 big kullanıyorum. Gerçi bir yıldır kullanmıyorum fakat kullandığım dönemde severek sürüyordum ormanda.

@Başar Özdere Yahu ben ormana adımımı attığım an lastik patlıyordu, sen 4 yıldır nasıl patlatmadın .

750 TL'ye şimdi en kötü bisiklet alınmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…