2000 TL direksiyon seti önerisi

279109

Hectopat
Bütçem 2000 TL. DFGT gibi Force feedback ve 900 derece olsun. DFGT 3000 TL'den başlıyor bütçem olsa DFGT alırım. Şimdiden önerilerinizi bekliyorum.

Bütçem 2000 TL. DFGT gibi Force feedback ve 900 derece olsun. DFGT 3000 TL'den başlıyor bütçem olsa DFGT alırım. Şimdiden önerilerinizi bekliyorum.

Parça değişimi ile sonradan 900 derece yapılmış Logitech Momo veya Microsoft Sidewinder'lar var sarı sitede, fakat FFB çalışmıyor çoğunda.

ikinci el temiz v900s alabilirsin ffb yok 900 derece üst düzey bir ürün değil ama fena değil.
bulabilirsen v902 daha iyi olur

Parça değişimi ile sonradan 900 derece yapılmış Logitech Momo veya Microsoft Sidewinder'lar var sarı sitede, fakat FFB çalışmıyor çoğunda.
900 derece olması aman da aman olmazsa olmaz değil, ffb olsun ve ölü bölge olmasın.

ikinci el temiz v900s alabilirsin ffb yok 900 derece üst düzey bir ürün değil ama fena değil.
bulabilirsen v902 daha iyi olur
Yok ffb istiyorum 900 derece çok önemli değil ama olursa iyi olur.

Logitech Momo eski oyunlarda çalışıyor demişlerdi yeni oyunlarda da çalışıyor mu?

Kendisi eski bir model olduğu için güncel oyunlar ile uyumsuzluk sorunu çekebiliyor, yine de bu bütçede daha iyisi yok daha arttıramayacaksanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…