2000 TL Dizüstü Bilgisayar önerisi

Gökalp Emir

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Restoran Müdürü
Merhaba arkadaşlar,
Ekranı büyük olması gerekiyor kaç inc tam olarak bilmiyorum.
Birde internet ve diğer kullanımlar dışında Call of Duty oynayabilecek bir laptop istiyoruz. : )
Siz beğendiğiniz ve önerdiğiniz Laptopları lütfen paylaşın.
Teşekkür ederim
Gökalp

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo'nun ideapad y510p modelli notebookunu kullanıyorum şuan baktığınızda fiyatlar oldukça yüksek mesela pcdepo da 2800 TL'yi bulmuş ancak ben vatanda indirimle 2378 TL'ye almıştım ve en son 5 gün kadar önce pcdepo da fiyatı 2300 TL'ydi onun için bütçenizi biraz zorlayıp indirimleri takip ederseniz benim testlerime göre gs70 ve ge40 gibi bilgisayarlardan Battlefield 3 oyununda daha yüksek performans alan bir canavara sahip olabilirsiniz. Battlefield 3 dedim diye 4 falan oynatmıyor sanmayın full hd de high oynatıyor ancak video incelemeleriyle ortak oyun olarak yanlış hatırlamıyorsam tek Battlefield 3 vardı o yüzden o örneği verdim.
Lenovo IdeaPad Y510p 59 380590 SLI Notebook (Çift Ekran Kartı) , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı
VATAN COMPUTER - LENOVO - Y510P NOTEBOOK CORE

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı