B BekirBozkurt Hectopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. İşim gereği dış ortamda video ve fotoğraf çekmek için drone almak istiyorum, ilk Drone'um olacak. Aklımda iki model var ve ikisi arasında kıyaslama yapamadım. Bahsettiğim modeller: Dji Tello Aden Mini SE Sizce tercihimi hangisi arasında yapmalıyım? Farklı marka ve model tavsiyelerine de açığım. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. İşim gereği dış ortamda video ve fotoğraf çekmek için drone almak istiyorum, ilk Drone'um olacak. Aklımda iki model var ve ikisi arasında kıyaslama yapamadım. Bahsettiğim modeller: Dji Tello Aden Mini SE Sizce tercihimi hangisi arasında yapmalıyım? Farklı marka ve model tavsiyelerine de açığım. Şimdiden teşekkürler.
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 1 Ekim 2021 #2 Aden olan daha iyi. Tello alınmaz. Xiaomi Fimi A3 drone modelini FİMİ Türkiye Garantisi ile en uygun taksit seçenekleriyle hemen stoktan satın alın, aynı gün kargolayalım. Xiaomi Fimi A3 drone modelini FİMİ Türkiye Garantisi ile en uygun taksit seçenekleriyle hemen stoktan satın alın, aynı gün kargolayalım. www.drone.net.tr Bu da düşünülebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aden olan daha iyi. Tello alınmaz. Xiaomi Fimi A3 drone modelini FİMİ Türkiye Garantisi ile en uygun taksit seçenekleriyle hemen stoktan satın alın, aynı gün kargolayalım. Xiaomi Fimi A3 drone modelini FİMİ Türkiye Garantisi ile en uygun taksit seçenekleriyle hemen stoktan satın alın, aynı gün kargolayalım. www.drone.net.tr Bu da düşünülebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et