Ekran kartı Sapphire marka olabilir demişsin ama AMD kesinlikle istememişsin bu ne tezatlık böyle. Sapphire'nin AMD markası olduğunu bilmediğine yoruyorum.
Ekran kartı Sapphire marka olabilir demişsin ama AMD kesinlikle istememişsin bu ne tezatlık böyle. Sapphire'nin AMD markası olduğunu bilmediğine yoruyorum.
O bütçe ile bunlar mümkün değil açıkçası. Ayrıca e spor üzerine yoğunlaşmış isen daha zor çünkü ekipmanları üst düzey tutman gerekicek. 2.el kasalara yönelebilirsin. Yada bütçeni yükseltirsin.
Bütçeyi aştım çünkü başka ekipmanlar da istiyordunuz. RX 460 2GB. 4GB olanı koymadım, çünkü 4GB kullanacak güce sahip ekran kartı değil. Ancak RX 460 2GB ürünü günümüzdeki bütün oyunları 1080p'de çalıştıracak güce sahip karttır.
Bütçeyi aştım çünkü başka ekipmanlar da istiyordunuz. RX 460 2GB. 4GB olanı koymadım, çünkü 4GB kullanacak güce sahip ekran kartı değil. Ancak RX 460 2GB ürünü günümüzdeki bütün oyunları 1080p'de çalıştıracak güce sahip karttır..
Anakartı arkadaş da biliyor kaliteli seçmeyi de F/P ürünü seçmek gerekli.Ram mhz konusuna gelince keşke biraz forumda gezseydin ama genede biryerden başlamışsın iyi öğrenmeler.