Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...h-kablolu-optik-oyuncu-fiyati,2078991132.html bütçe biraz artarsa böyle bir şey dizilebilir.Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Delux M800db-rgb-2.4g Kablosuz-ultra Hafif Gaming Mouse-pmw3335 16000dpı-siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Delux M800db-rgb-2.4g Kablosuz-ultra Hafif Gaming Mouse-pmw3335 16000dpı-siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Delux M800db-rgb-2.4g Kablosuz-ultra Hafif Gaming Mouse-pmw3335 16000dpı-siyah özelliklerini incele, 729,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
REDRAGON K552-2 KUMARA Mechanical Gaming Türkçe Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Klavye - inventus
REDRAGON K552-2 KUMARA Mechanical Gaming Türkçe Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Klavyeinventus.com.tr
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2044 TL.
Jak girişli olması bir sorun değil.Klavye güzel gözüküyor ama keşke bilek desteği olsa ama sorun değil gibi bunun dışında mouse ile ilgili hiçbir fikrim yok o yüzden alabilirim bütçe arttırıp ancak kulaklık konusuna gelirsek HyperX Cloud Stinger ve BlackShark diye düşünüyordum ama ikisinin de jak girişli olduğunu görünce vazgeçtim USB girişli daha iyi gibi jaklar hep sıkıntı yaratıyor varsa farklı kulaklık tavsiyeleriniz inceleyebilirim. Benim bulduğum 2 tane daha vardı Corsair HS35 ve Cooler Master ch-321. ama Corsair de jak girişli olduğu için bilemedim.
hocam kulaklık güzel ama jak girişli
hocam kulaklık güzel ama jak girişli
baktım olmadı bunu alırım artık.
Genelde jaklar sorun çıkartıyor o yüzden dedim ama olmadı alırım.Jak girişli olması bir sorun değil.
Genelde jaklar sorun çıkartıyor o yüzden dedim ama olmadı alırım.
Jaklar ne tarz bir sorun çıkartıyormuş?
Benim kasaya özel bir problem olabilir giriş soketlerinde sıkıntı yaratıyor bazen ya tam oturmaması lazım ya da biraz gerisinde durması lazım yoksa mikrofonla konuşulmuyor.