2000 TL Ekipman Önerisi

witcher03

Hectopat
Merhaba geçen gün kulaklık için yazmıştım bir arkadaş 500 liralık bir öneride bulundu. Kulaklık, Mouse ve klavye dahil 2000 liralık bir bütçe ayırdım ışık vesaire olmasına gerek yok bildiğiniz kaliteli ürünleri atarsanız sevinirim. USB girişli olursa daha mutlu olurum teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...h-kablolu-optik-oyuncu-fiyati,2078991132.html bütçe biraz artarsa böyle bir şey dizilebilir.

2044 TL.

Klavye güzel gözüküyor ama keşke bilek desteği olsa ama sorun değil gibi bunun dışında mouse ile ilgili hiçbir fikrim yok o yüzden alabilirim bütçe arttırıp ancak kulaklık konusuna gelirsek HyperX Cloud Stinger ve BlackShark diye düşünüyordum ama ikisinin de jak girişli olduğunu görünce vazgeçtim USB girişli daha iyi gibi jaklar hep sıkıntı yaratıyor varsa farklı kulaklık tavsiyeleriniz inceleyebilirim. Benim bulduğum 2 tane daha vardı Corsair HS35 ve Cooler Master ch-321. ama Corsair de jak girişli olduğu için bilemedim.

hocam kulaklık güzel ama jak girişli

hocam kulaklık güzel ama jak girişli

baktım olmadı bunu alırım artık.

Jak girişli olması bir sorun değil.

Benim kasaya özel bir problem olabilir giriş soketlerinde sıkıntı yaratıyor bazen ya tam oturmaması lazım ya da biraz gerisinde durması lazım yoksa mikrofonla konuşulmuyor.

Senin kasanda sorun vardır o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…