S Salihbilgic012 Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 49 12 Temmuz 2020 #11 Bora Dere dedi: Verecektir. Birkaç kere çalmıştım 170DX'i. Başlangıç için güzel, rahat bir gitar. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın çok soru sordum belki ama Washburn Sonamaster S2HMB Cort CM15R Elektro Gitar ve Amfi Set (Hediyeli) şöyle bir set de var stoğa gelecekmiş sizce hangisini tercih etmeliyim (amfim yok bu arada) ibanez mi bu mu?
Bora Dere dedi: Verecektir. Birkaç kere çalmıştım 170DX'i. Başlangıç için güzel, rahat bir gitar. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın çok soru sordum belki ama Washburn Sonamaster S2HMB Cort CM15R Elektro Gitar ve Amfi Set (Hediyeli) şöyle bir set de var stoğa gelecekmiş sizce hangisini tercih etmeliyim (amfim yok bu arada) ibanez mi bu mu?
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.828 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 12 Temmuz 2020 #12 İki gitarı da çaldım, İbanez olan daha iyi ve rahat. Kaldı ki onun amfisi de bahsettiğiniz settekinden daha iyi.
İki gitarı da çaldım, İbanez olan daha iyi ve rahat. Kaldı ki onun amfisi de bahsettiğiniz settekinden daha iyi.