2000 TL elektronik sigara önerisi

PiyazBey

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, e-sigara almak istiyorum. Çok fazla sigara içen birisi değilim ama zaman zaman duman istiyorum. 2 haftada 1 paket bile içtiğim söylenemez. Nargile ise 2 haftada 1 yapıp içerim. Mtl tercihim olur. Coil sarmak veya hazır coil arasında hangisi gerekliyse onu alabilirim. Coil sarmak beni zorlamaz ancak daha önce hiç yapmadım. Gerekli denirse alır, öğrenirim. Bundan 3-4 sene evvel g-priv 4, vaporesso revenger ve eleaf ijust 2 gibi cihazları kullandım ve kaybettim. Akıtma olduğunu hatırlıyorum ve en iyi tad g-priv 4'ten aldığımı hatırlıyorum. Ancak bu kadar büyük ve detaylı cihaza ihtiyacım yok. Hobi içicisiyim denebilir. Daha taşınabilir olması tercihim.

Bunları dikkate aldığınızda ne önerirsiniz?

Coilli mtl cihaz çok az var Türkiyede bi nautilius 2 var oda fazla iyi bir atomizer değil. Sigara içmiyormuşsun dl alman daha iyi olur. o fiyata Puma+Zeus,Dead rabbit v3 çok daha iyi olur. Sarım yapmak zor birşey değil sarım yaparsan hem ilerde çok fazla tasarruf edersin hemde daha iyi duman,aroma alırsın.İlla coilli istiyorsan drag 3 kit,T200 kit,Argus gt2,Argus XT bunlara bakabilrisin

Sarımlı almayı planlıyorum. Bunlar için genelde Telegram satıcılarından alınırsa daha uyguna geleceğini söylüyorsunuz. Güvendiğiniz satıcıları nasıl bulabilirim?

Ayrıca bahsettiklerinize baktığımda bütçeyi aşıyor. 2000 TL'yi geçmeyecek cihazlar var mı?

Son düzenleme:
2000 tl yi geçmeyecek sarımsız cihaz zor. Bulursun ama gerçekten kötü kaliteli bulursun puma+zeus 2000 tl yi geçmez geçse geçse max 200 geçer. Satmasıda çok basit olur puma ve zeus çok alıp satılan atomizer ve moddur. Evet telegramdan alman daha iyi olur çünkü daha ucuz ve daha güvenilir. İnsanlarda siteden alınca daha güvenli gelen saçma bir mantık var. Tedarikçiden almak her zaman daha iyidir referanslı kişilerden. Linklerini atamıyorum geçen bunun hakkında uyarı yedim.

Anladım. Hiç sarımlı kullanmamış birisi olarak bir şey daha merak ediyorum. Sardığımız coili atomizere taktıktan sonra, pamuğunu uygun şekilde yerleştirip likitliyoruz. Tanklı modellerde tankı dolduruyoruz. Bunun içimi ortalama ne kadar sürüyor? Bir tel ve pamuk ortalama ne kadar gider? İçime göre değişir biliyorum ama ortalaması mesela 1 gün mü 3-4 gün mü, saatlik mi, teller haftalık mı, günlük mü değiştiriliyor onu merak ettim.

Son düzenleme:
Teller minimum aylık oluyor 2 aylık tellerde oluyor. Pamuk ise 3-4 günde falan değiştiriliyor 1 paket pamuk minimum 4-5 ay götürür pamuğun kutusu 250 tl civarı.

Teller minimum aylık oluyor 2 aylık tellerde oluyor. Pamuk ise 3-4 günde falan değiştiriliyor 1 paket pamuk minimum 4-5 ay götürür pamuğun kutusu 250 tl civarı.
Tedarikçileri iletebileceğiniz bir kanal vs. var mı? Discord: "xammpy". Müsait bir durumunuzda iletebilirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…