Deimosxs Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 09:45 #1 Merhaba Vozol kullanıyordum ve artık alıp atmak aşırı mantıksız geldi. Birkaç yıl kullanabileceğim bir şey arıyorum. Bütçem maksimum 2000 likit kartuş harici tabii ki. Vaporesso Zero 2 Pod. Elektronik sigara Yeni model Zero. Şık tasarımlı elektronik sigara saltbuhar.com Voopoo Vinci 3 Pod. Elektronik sigara. VOOPOO VINCI serisinin en yeni ve güçlü modeli elektronik sigara. saltbuhar.com Bunlar sadece örnek olarak atıyorum. Bunların boyutlarında minimal bir şey olursa güzel olur fazla büyük olsun istemiyorum.
Merhaba Vozol kullanıyordum ve artık alıp atmak aşırı mantıksız geldi. Birkaç yıl kullanabileceğim bir şey arıyorum. Bütçem maksimum 2000 likit kartuş harici tabii ki. Vaporesso Zero 2 Pod. Elektronik sigara Yeni model Zero. Şık tasarımlı elektronik sigara saltbuhar.com Voopoo Vinci 3 Pod. Elektronik sigara. VOOPOO VINCI serisinin en yeni ve güçlü modeli elektronik sigara. saltbuhar.com Bunlar sadece örnek olarak atıyorum. Bunların boyutlarında minimal bir şey olursa güzel olur fazla büyük olsun istemiyorum.
u4urrr1 Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:25 #2 Ben 4 sene önce başladım şu an 17 yaşındayım astım ve daha birçok hastalık çekiyorum içme dostum.
Deimosxs Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:42 #3 u4urrr1 dedi: Ben 4 sene önce başladım şu an 17 yaşındayım astım ve daha birçok hastalık çekiyorum içme dostum. Genişletmek için tıkla... Daha iyi sallanamazdı.
u4urrr1 dedi: Ben 4 sene önce başladım şu an 17 yaşındayım astım ve daha birçok hastalık çekiyorum içme dostum. Genişletmek için tıkla... Daha iyi sallanamazdı.
u4urrr1 Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:50 #4 Deimosxs dedi: Daha iyi sallanamazdı. Genişletmek için tıkla... Seni inandırmammı gerek?