2000 TL F/P Gaming ekipman önerisi

Keeisa

Centipat
Daha fazla  
Dostlar sistem alacağım ama en iyi ekipmani nasıl toplarim bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dostlar sistem alacağım ama en iyi ekipmani nasıl toplarim bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

RGB olması ve klavyenin bilek desteği olmasi tercihimdir.

Mouse olarak SteelSeries Prime kulaklık olarak da Havit Gamenote 2002D ya da 2002p önerebilirim klavye hakkında bir fikrim yok.

Hem RGB hem bilek destekli klavye istiyorsanız bütçeyi artmanızı öneririm mouse ve kulaklık 1500-1600 arası tutar zaten.

Hem RGB hem bilek destekli klavye istiyorsanız bütçeyi artmanızı öneririm mouse ve kulaklık 1500-1600 arası tutar zaten.

Benim attığım mluse ve kulaklık özellikle mouse şu anki piyasada çok F/P olan bir ürün kulaklık içinde aynı şey geçerli klavye için bütçe artın ya da ucuz klavye alın.

Geçen gün xpg summoner mini 600'e düşmüştü denedim fena değildi giriş seviyesi bir klavye olaraktan. Tekrar da düşebilir. Bilek desteğini de ayrı alabilirsiniz ucuzundan. Onun da iyisi olsun derseniz ajazz ın vardı bir tane fena değil şu an onu kullanıyorum ben de.

Attığım kulaklık ve mouse güzel zaten ama arkadaşın klavye için belirttiği kriterler bütçeyi çok yükseğe çeker. Dediğim gibi ya ucuz klavye alacak ya da bütçe artacak. Mouse ve kulaklıktan bütçe düşemezsiniz en F/P kulaklık ve mouse attım zaten.

Katılıyorum.

Farenin DPI ayarini nasıl yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…