K Keeisa Centipat Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #11 Kaan Diktaş dedi: Attığım kulaklık ve mouse güzel zaten ama arkadaşın klavye için belirttiği kriterler bütçeyi çok yükseğe çeker. Dediğim gibi ya ucuz klavye alacak ya da bütçe artacak. Mouse ve kulaklıktan bütçe düşemezsiniz en F/P kulaklık ve mouse attım zaten. Genişletmek için tıkla... Bütçe artırmayı tercih ederim çünkü kesinlikli bilek destegi oldugu zaman cok daha rahat hissediyorum.
Kaan Diktaş dedi: Attığım kulaklık ve mouse güzel zaten ama arkadaşın klavye için belirttiği kriterler bütçeyi çok yükseğe çeker. Dediğim gibi ya ucuz klavye alacak ya da bütçe artacak. Mouse ve kulaklıktan bütçe düşemezsiniz en F/P kulaklık ve mouse attım zaten. Genişletmek için tıkla... Bütçe artırmayı tercih ederim çünkü kesinlikli bilek destegi oldugu zaman cok daha rahat hissediyorum.
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 24 Aralık 2023 #12 Keeisa dedi: Bütçe artırmayı tercih ederim çünkü kesinlikli bilek destegi oldugu zaman cok daha rahat hissediyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman klavye için bütçe artın attığım mouse ve kulaklığın yanında güzel bir klavye alın. Hayırlı olsun. İyi geceler.
Keeisa dedi: Bütçe artırmayı tercih ederim çünkü kesinlikli bilek destegi oldugu zaman cok daha rahat hissediyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman klavye için bütçe artın attığım mouse ve kulaklığın yanında güzel bir klavye alın. Hayırlı olsun. İyi geceler.
K Keeisa Centipat Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #13 Kaan Diktaş dedi: O zaman klavye için bütçe artın attığım mouse ve kulaklığın yanında güzel bir klavye alın. Hayırlı olsun. İyi geceler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. İyi geceler.
Kaan Diktaş dedi: O zaman klavye için bütçe artın attığım mouse ve kulaklığın yanında güzel bir klavye alın. Hayırlı olsun. İyi geceler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. İyi geceler.
Kurtlar Vadisi Pusu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #14 Keeisa dedi: Farenin DPI ayarini nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... SteelSeries GG programı üzerinden ayarlanabiliyor.
Keeisa dedi: Farenin DPI ayarini nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... SteelSeries GG programı üzerinden ayarlanabiliyor.