2000 TL F/P klavye önerisi

Bu hem kablolu hem kablosuz mu
1700591360884.png

Normalde 2500-3000TL bandı bir klavyedir. Blue Switch değil Green Switch bir klavyedir, bilginize.

Klavyenin TKL olanı çok kısılmış bir sürüm.
Ek olarak Green Switch ile blue Switch neredeyse aynı o yüzden sorun olmaz zaten.

Kısılmış şeyleri söyleyeyim bu arada ben ikisini de denedim malzeme kalitesi farkı yok fakat kısılmış birkaç şey var.

Öncelikle multimedia tuşları eksik Razer Synapse'de neredeyse her şeyi ayarlayabiliyorsunuz ondan bu büyük bir eksik.
Ek bilek desteği çıkmıyor plastik olsa da çok rahat bir bilek desteği var.
Kablosu örgü değildi bu bence eksi özellikle klavyenin altında ki kablo kanalına kabloyu soktuğunuzda bükülüyor bu da kolay yıpranmasına sebebiyet veriyor ayrıca numpad yok bu da 18 tuş eksik demek Synapse 3 kullanılıyorsa 18 adet makro tuşu baştan gitti demek.
Son olarak hatırladığım eksilerden bir de klavyenin alt kısımlarında yer alan Razer logolu aydınlatma yok bilek desteği normalde orayı kapatıyor ama bu klavyede bilek desteği yok ondan olması daha mantıklı olurdu.

Yurt dışında iki klavye arasında 40 dolar fark var ama Türkiye'de fiyatları çok benzer ben alacak olsam düz Black Widow V3 tercih ederdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı