2000 TL F/P monitör önerisi

Hocam marka takıntım yok sadece FPS oyunlarında ve hikayeli oyunlarda üzmesin yeter.
Ailemin durumunu zorlamak istemiyorum İncehesap'tan atsanız orası daha uygun oluyor.
Teknolojik aletlerde marka takıntın olması lazım kıyafet veya ayakkabı değil bu. Kağıt üzerinde 144Hz saçma bir monitör alırsın ghosting'in kralı olur 3-4 aya ekran ölü piksellerle dolar ve bir Samsung ASUS AOC ViewSonic 144Hz'si alamazsın. Akıcı gelmez.

Hocam link verseniz ince hesap Gaming gecesini bekliyorum.

@kopkeliekmek

Hocam link verseniz ince hesap Gaming gecesini bekliyorum.
Dostum ben her monitör attığımda tartışma çıkarmaya çalışan tayfa hemen laf atıyor. G3 önermeyeceğim çok ghosting var o monitörde. Paneli IPS dışında olan her şeye laf atıyorlar ama bu bütçeye IPS 144hz bulman zor.

Evet G3 önermeyeceğim deyip daha ucuz bir VA panelde daha az ghostig bekleyen arkadaş buyur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ahahahahah demiştim. Dostum o bütçeye 144Hz bulamazsın. Bul görelim.

Ayrıca tek bir videoya bakarak mı monitör alıyorsun?

Senin önerdiğin model 2022 CRG5, videodaki 2019 ilerleme olmuş mudur? Sanmıyorum bir tek enerji seviyesi değiştirilerek aynı panelle sunulmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…