2000 TL fare önerisi

kubilaybozkurttc

Femtopat
Daha fazla  
Uzun süredir araştırma içindeyim en son açtığım konudan sonra büteçi biraz daha yükseltmeye karar vermiştim. Bütçem 2000'e kadar.

Forumda gördüğüm ilgimi çeken ürünler, Ninjutso Sora, Lamzu Atlantis, VGN Dragonfly F1 Pro, XM2we oldu. Alacak olduğum ürünü çok uzun süre kullanacağım için malzeme kalitesi de benim için oldukça önemli. Kaplaması vs çabuk yıpranmasın istiyorum.

Hangisini almamı önerirsiniz? 2000'in biraz üstüne çıkabilirim.

Uzun süredir araştırma içindeyim en son açtığım konudan sonra büteçi biraz daha yükseltmeye karar vermiştim. Bütçem 2000'e kadar.

Forumda gördüğüm ilgimi çeken ürünler, Ninjutso Sora, Lamzu Atlantis, VGN Dragonfly F1 Pro, XM2we oldu. Alacak olduğum ürünü çok uzun süre kullanacağım için malzeme kalitesi de benim için oldukça önemli. Kaplaması vs çabuk yıpranmasın istiyorum.

Coating açısından XM2we en iyisi. Fakat zamlanmış ConnectGame üzerinde. 1700 civarı ise alın.

Lamzu Atlantis Wireless Mouse bütçe artarsa

Artmazsa.

Düşeceğini zannetmiyorum bu fiyatada XM2we tavsiye etmiyorsunuz galiba? Sora daha mı iyidir?
Özellik olarak Sora daha iyi. Switch olarak XM2we optik ve Kailh GO kullanıyor. Gayet iyi. Sensör olarak 3370 fakat OEM olarak Ripple Control var. 3395 gibi yani. 2. El kapalı kutu bulursanız hemen alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı