Onu bende tam çözemedim ama vardır diye tahmin ediyorum. Dün hayalimdeki fareyi de aldım.. Sistem yavaş yavaş geliyor. Daha 1 ay var ama.
Masaüstü bilgisayarım olsun istiyorum. Laptop güzeldi ama parça değişimi açısından bu daha mantıklı geliyor bana ileride değiştiririm. Zaten Casper bi laptop var. Normal gereksiz işlerde o kullanılır.
Kötü bir haber var malesef kasada güç kaynağı yokmuş. Ayrı bir kasa bakıyorum önerileriniz var mı Best Buy'dan ?
Vardır da yazmıyordur demek ki. Yoksa hiçbir kasa da olmaz mı? Kasa modelleri aynı olduğuna göre Vatan'da bakıp orada aratacağım. Yazmasa da vardır içinde güç kaynağı, model aynı sonuçta değil mi?
Model aynı olsa da çoğu kasa hem PSU'lu hem de PSU'suz olarak satılabilir. Vatan'dan bazı Corsair ürünleri kaldırılmış diyorlar. İnternetim Vatan'ı açamıyor Mesela Vatan'da 300R hem PSU dahil hem de hariç satılıyordu. Kaldırılmış olabilir.
Ya sen hala o 1000'lik modeli mi seçtin ? Ya sana gösterdim ya o kadar TT V3 600W'ı. Hemde 89 Dolar idi. Bu arada madem yurtdışından alacaksın bari Asus GTX770 al. Zotac'a boşa para verme. Sonra klavyeyi çıkart oradan. Al karşıdaki bakkaldan bir adet 5TL - 10TL'lik multimedya tuşlu klavyeyi.