agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2014 #11 Silinen üye dedi: RAM'ler zaten 1866MHz de çalışacak. Genişletmek için tıkla... Kendi sisteminden bahsediyor.
Silinen üye dedi: RAM'ler zaten 1866MHz de çalışacak. Genişletmek için tıkla... Kendi sisteminden bahsediyor.
A aintgotnoname Hectopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 672 27 Mayıs 2014 #12 Rami 8GB'a çıkarabilirim sorun olmaz ve Vatan Bilgisayar'da indirimler hafta sonu mu ? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2014
Web Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 1.059 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2014 #13 İşte o konuyu ben de anlamadım gitti. İnternetteki fiyat ile haftasonu fiyatı aynı mı oluyor?
K kadirg1976 Ziyaretçi 27 Mayıs 2014 #14 Silinen üye dedi: AMD işlemci sizce daha iyi değil mi ? Oyun oynamak için kuruyorum bu sistemi.Ve belirteyim BF3'ü Ultra ayarlarda Full HD oynamak istiyorum Genişletmek için tıkla... Bu sitedeki arkadaşlar İntel ve NVidia saplantılı... Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2014
Silinen üye dedi: AMD işlemci sizce daha iyi değil mi ? Oyun oynamak için kuruyorum bu sistemi.Ve belirteyim BF3'ü Ultra ayarlarda Full HD oynamak istiyorum Genişletmek için tıkla... Bu sitedeki arkadaşlar İntel ve NVidia saplantılı...
A aintgotnoname Hectopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 672 27 Mayıs 2014 #15 Ben şimdi bu sistemi toplayınca içine hangi işletim sistemi yüklü gelecek ? Ayriyeten ben mi almalıyım ?
Ben şimdi bu sistemi toplayınca içine hangi işletim sistemi yüklü gelecek ? Ayriyeten ben mi almalıyım ?
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2014 #16 Silinen üye dedi: Ben şimdi bu sistemi toplayınca içine hangi işletim sistemi yüklü gelecek ? Ayriyeten ben mi almalıyım ? Genişletmek için tıkla... Bir şey yüklü gelmez. Siz kurarsınız. 8.1 kurmanızı öneririz.
Silinen üye dedi: Ben şimdi bu sistemi toplayınca içine hangi işletim sistemi yüklü gelecek ? Ayriyeten ben mi almalıyım ? Genişletmek için tıkla... Bir şey yüklü gelmez. Siz kurarsınız. 8.1 kurmanızı öneririz.
A aintgotnoname Hectopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 672 27 Mayıs 2014 #17 Peki PC ilk açılışta direk Win 8 kurarak mı başlatacağım ? Kasada HDMI girişi var ve bu monitör ile uyumlu olur mu ? Samsung T22B300 21.5 inch Widescreen LED TV/Monitor with Digital TV Tuner - Gloss Black (Full 1080P, Dolby Digital +, HDMI, VGA, USB, Scart): Amazon.co.uk: Computers & Accessories
Peki PC ilk açılışta direk Win 8 kurarak mı başlatacağım ? Kasada HDMI girişi var ve bu monitör ile uyumlu olur mu ? Samsung T22B300 21.5 inch Widescreen LED TV/Monitor with Digital TV Tuner - Gloss Black (Full 1080P, Dolby Digital +, HDMI, VGA, USB, Scart): Amazon.co.uk: Computers & Accessories