Önerim kesinlikle budur.
LG Ultragear 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG Ultragear 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG Ultragear 24GN650-B 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.850,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
27" olması sorun olmayacaksa şu anda normal fiyatından 400-500 TL civarı daha ucuz, nefis bir monitör bırakıyorum:
MSI OPTIX G272 27" 1ms Full HD Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI OPTIX G272 27" 1ms Full HD Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Sadece 24" bir monitör arıyorsanız:
MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G241 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.248,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.165,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şahsi fikrimi soracak olursanız, bana tek bir marka söyleyin nokta atışı olsun diyorsanız; AOC marka olan modeli alın, hiç sorun yaşamazsanız.
İlla G-Sync bir model arayışı içinde iseniz:Bunun sanırım G-Sync desteği yok.
AOC mantıklı duruyor ama sitelerde G-SYNC dedteği yazmıyor bu monitörle ilgili. Sadece FreeSync mıdır?
Bu monitörü kullanıyorum ve G-Sync Compatible olarak çok iyi çalışıyor. Şuana kadar hiçbir şikayetim yok. Monitör hakkında sorunuz olursa sorabilirsiniz, elimden geldiğince cevaplarım.Bunun sanırım G-Sync desteği yok.
Aralarindan en iyisi Acer olur gibi digerlerinde Free Sync var Casper da G-SYNC var ama IPS panel yok Acer 2'sini de barindiriyor okuldayim cok bakamadim aksam daha farkli monitor soyleyebilirim.
Bu monitörü kullanıyorum ve G-Sync compatible olarak çok iyi çalışıyor. Şu ana kadar hiçbir şikayetim yok. Monitör hakkında sorunuz olursa sorabilirsiniz, elimden geldiğince cevaplarım.
Evet LG 24GN650-B. Amazondaki satıcıyla aynı satıcı n11de 1900 TL.LG monitörden mi bahsediyorsunuz. Eğer öyleyse. Ekran kartı modelim GTX 1650. bununla 144Hz sağlıklı performans alır mıyım? FreeSync yazmasına rağmen G-SYNC dedteği var mı? Şu an ki fiyatı sizce uygun mu? Çok soru sordum kusura bakmayın
@Addvar sizin yanıtınıza göre lg yi 2000 tl fiyata taksitle alacağım. Hazırda bekliyorum