2000 TL gamepad önerisi

exfikret

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GL75 Leopard 9SDR Laptop
Intel(R) Core(TM) i7-9750H CPU @ 2.60GHz
Memory 32.0 GB
NVIDIA GTX 1660Ti
Meslek
Editör
Merhaba, gamepad alacağım ve sadece Forza Horizon 5 oynamak için alıyorum. "Sony DualSense Kablosuz PS5" bu kola baktım özellikleri arasında "Adaptive Triggers" diye bir özellik varmış. Steam üzerinden satın aldığım Forza Horizon 5 oyununda kullanabiliyor muyum diye soracaktım mesela drift yaparken daha sert veya yumuşak mı oluyor tuş tam olarak nasıl çalışıyor bilgisi olan var mı? Bir de bu kolu alsam pişman olur muyum ? Oyun kolu konusundan hiç anlamıyorum maymuna anlatır gibi anlatırsanız sevinirim. (bilgisayarda kullancam)
Bu kol sanırım forzada sıkıntılıymış.
"Kısaca Forza 5 oynamak için ne almalıyım tuşa az basınca az gaz veren türden istiyorum bu özelliğe ne denir bilmiyorum."
Bütçe 2000tl max

İnceleyip uygun bulduğum kollar:
MSI GC30 V2
XBOX ONE S

Son düzenleme:
Xbox kollarına bakmalısın. Ben de one s kolu ve xbox kablosuz bağlantı adaptörü kullanıyorum. Xbox kullanır gibi bütün oyunlarda titreşim olsun, az basınca az, çok basınca çok olması olsun tam çalışıyor.

Dualsense'in bahsettiğin özelliği sadece destekleyen bazı Sony oyunları ve PS5'e çıkan bazı oyunlarda var diye biliyorum. Özellikle Forza gibi bir Microsoft taraflı oyun oynayacaksan Xbox kolu almak en iyisi. Normalde de PC için en iyisi bence. Ayrıca maalesef Xbox ve Sony kolları dışında da diğer markalar ne kadar kaliteli olursa olsun tetik hassasiyeti yeterli olmuyor.

Merhaba, gamepad alacağım ve sadece Forza Horizon 5 oynamak için alıyorum. "Sony DualSense Kablosuz PS5" bu kola baktım özellikleri arasında "Adaptive Triggers" diye bir özellik varmış. Steam üzerinden satın aldığım Forza Horizon 5 oyununda kullanabiliyor muyum diye soracaktım mesela drift yaparken daha sert veya yumuşak mı oluyor tuş tam olarak nasıl çalışıyor bilgisi olan var mı? Bir de bu kolu alsam pişman olur muyum? Oyun kolu konusundan hiç anlamıyorum maymuna anlatır gibi anlatırsanız sevinirim. (bilgisayarda kullanacağım)
Bu kol sanırım Forza'da sıkıntılıymış.
"Kısaca Forza 5 oynamak için ne almalıyım tuşa az basınca az gaz veren türden istiyorum bu özelliğe ne denir bilmiyorum."
Bütçe 2000TL Max

MSI GC30 V2
Xbox One S

DualSense öneririm. Forza'da adaptive triggers etkinleştirilebiliyor DSX üzerinden. Xbox kolu ne kadar tam uyumlu çalışsa da fiyat farkları çok yüksek olmadığından DualSense tercih edin. Teknoloji anlamında daha üst. Tam bir yeni nesil kol.

Merhaba, gamepad alacağım ve sadece Forza Horizon 5 oynamak için alıyorum. "Sony DualSense kablosuz PS5" bu kola baktım özellikleri arasında "adaptive triggers" diye bir özellik varmış. Steam üzerinden satın aldığım Forza Horizon 5 oyununda kullanabiliyor muyum diye soracaktım. Mesela drift yaparken daha sert veya yumuşak mı oluyor tuş tam olarak nasıl çalışıyor bilgisi olan var mı? Bir de bu kolu alsam pişman olur muyum? Oyun kolu konusundan hiç anlamıyorum maymuna anlatır gibi anlatırsanız sevinirim. Bilgisayarda kullanacağım.
Bu kol sanırım Forza'da sıkıntılıymış."kısaca Forza 5 oynamak için ne almalıyım tuşa az basınca az gaz veren türden istiyorum bu özelliğe ne denir bilmiyorum. Bütçe 2000TL Max.

PS5 kolunun FH5'te sorunlu olup olmadığından emin değilim ancak Steam üzerinde PS yapılandırılması bulunuyor. Yani kolu sadece bluetooth ya da kablo ile bağladıktan sonra Steam üzerindeki oyunları oynayabilirsin. Diğer platformlarda bu durum mümkün olamıyor. Belirli başlı programlar ile örneğin DS4Windows gibi programlar ile elindeki DS'yi Xbox kolu gibi göstererek aslında pcyi kandırıyorsun. Öyle bir yazılım. Windows'ta sorunsuz kullanım için XBOX kolu öneririm. Sony Adaptive Trigger olayı ise örneğin oyunlarda ateş ederken vs. bastığın R2-L2 butonlarının silah tetiği gibi geri tepmesi olayı. Forza'da bu durum nasıldır , pcde destekler mi emin değilim.

Merhaba, gamepad alacağım ve sadece Forza Horizon 5 oynamak için alıyorum. "Sony DualSense kablosuz PS5" bu kola baktım özellikleri arasında "adaptive triggers" diye bir özellik varmış. Steam üzerinden satın aldığım Forza Horizon 5 oyununda kullanabiliyor muyum diye soracaktım mesela drift yaparken daha sert veya yumuşak mı oluyor tuş tam olarak nasıl çalışıyor bilgisi olan var mı? Bir de bu kolu alsam pişman olur muyum? Oyun kolu konusundan hiç anlamıyorum maymuna anlatır gibi anlatırsanız sevinirim. (bilgisayarda kullanacağım)
Bu kol sanırım Forza'da sıkıntılıymış.
"kısaca Forza 5 oynamak için ne almalıyım tuşa az basınca az gaz veren türden istiyorum bu özelliğe ne denir bilmiyorum."
Bütçe 2000TL Max.

MSI GC30 V2.
Xbox One S

Hocam size tavsiyem Forza için 2000 TL gamepade vermeyin üstüne ekleyip direksiyon alın.

Gamepade 2000 TL vereceğinize bunu alın.

9.nesil xbox gamepad kesinlikle. Pc için uyumluluk çok iyi. Ergonomisi mükemmel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı