Hocam 4. karşılaşmamız yine mi aynı argüman? Kahkaha attım. Sony'nin bir düzine oyunu harici jiroskopu kullanan oyun yok, hatta Sony'nin bile çoğu oyunu jiroskop desteklemiyor.
Dediğiniz özellikleri Wireless bir şekilde kullanmak için aracı programlarla uğraşmanız gerek. Pil ömründen ne haber peki? 2 tane şarjı pil takarak pil kapasitemi 5200 mAh yaptım bunu DualSense'inizde yapabiliyor musunuz?
Yapsanız bile dediğiniz özelliklerden dolayı "Xinput çipi olan odundan" daha kısa süreli olacak. PC için Xbox kolu kolaylıktır. DualSense'in teknolojik anlamda daha iyi olduğunu bende bilmiyorum, ancak yaptığınız şey karalamaktan başka bir şey değil. Bir daha karşılaşacağımıza eminim
Sorun yok hocam aynı kol, güle güle kullanın, memnun kalacaksınız.Teşekkürler. Konuyu okurken fark ettim dedim ulan benimkinde robot falan yazıyor belki başka bir şey almışımdır yarın gelecek bir de eğer hatalı aldıysam iade edeyim dedim.
Hocam ben Theworst'le bütün Xbox Controller vs DualSense konularında karşı karşıya geliyorum. Artık bu Scorpion vs Sub-Zero gibi bir hal aldı, kazananı yok. Gördükçe gülesim geliyor.
Aslında evet Xbox tam uyumlu bir kol fakat neden bu kadar tutuluyor anlamıyorum. Şu an DualSense Steam, Uplay oyunlarıyla sorunsuz çalışıyor ayrıca Epic Games oyunlarını Steam'e eklerseniz yine bir sıkıntı çıkmıyor. Korsan oynuyorsanız da uyum sorunu olmuyor. Sadece Game Pass gibi yerlerde bazı oyunlarda çalışmıyor. DSX programından tek tıkla da halledilebiliyor. Xbox düşmanı değilim hatta estetik olarak daha çok hoşuma gidiyor 9.nesil fakat DualSense'in teknolojilerinin avantajı ve artık oyunların çoğuyla uyumlu çalışıyorken Xbox'a insanları yönelten nedir? Fakat herkesin kendi tercihi ona karışmam belki daha ergonomik daha rahat geliyordur ama bazıları sadece DualSense uyumsuz deyip almamazlık yapıyor hele ikisinin fiyatı birbirine çok yakınken, bu arada Xbox kolu bence özelliklerine göre daha pahalı bir kol.
Konu sahibi arkadaşa Xbox kolu alıp keyfine bakmasını, Rampage öneren biriyle aynı fikirde olan bu iki arkadaşın fikirlerini çok kaale almamasını tavsiye ederek konudan ayrılıyorum, herkese iyi Sosyaller
Game Pass'ten Deathloop yükleyip oynamıştım özellikler gene kullanılabiliyor hiç çalışmazsa DualSense X'ten Xbox'a çevirirsin olur biter ben VPN ile Cloud Gaming'ten öyle oynuyorum.
Rampage kullana kullana beynim uyuşmuş usta.
puhahjaha.Hala şu kolu önerip duruyorsunuz la kol bir kere Xbox One'ın aynısı sadece üstünü tamamlamışlar, kolun gecikmesi DualSense'e kıyasla fazla, jiroskop yok, hoparlör yok, RGB LED yok, adaptive trigger yok, haptic feedback yok, mikrofon yok yok işte vallahi dilim damağım kurudu DualSense kullanmayanlara karşı bir şeyler anlatmaktan. Hala uyum sorunu diyorsunuz yav abicim araşıtır DS4 Windows ve dualsensex nedir diye, Steam bu kolu destekliyor mu desteklemiyor mu diye bakın ulan Uncharted 4, Lost legacy, Spider-Man, AC Valhalla, CoD Black Ops Cold War, Vanguard, MW2 2022, Last of Us, Far Cry 6, returnal, Witcher 3 yeni nesil sürümü, Deathloop, F1 21, 22, ghostwire Tokyo'da bu kolun özellikleri PC de kullanılabiliyor ya Allah aşkına kullanıp ta yorum yapın yeter hala puhahjaha atıyorlar
Son kez yazma gereği duydum, konu senin beynin değil RGB açarsın geçer sıkıntı yok, sen konuyu dualsense ve xbox kıyaslamasına çekiyorsun, ben dualsense daha kötüdür veya alınmaz demiyorum ikisini de kullanan biri olarak xbox öneriyorum, sen de dualsense önerebilirsin pek tabii hakkın. Fakat bu bütçede alınabilecek en iyi gamepadler arasında olan xbox kontrolcüsüne İnternet cafede satılan snopy gamepad muamelesi yapman akıl karı değil. Saydığın özellikler zorlama eklemeler. Biz tavsiyemizi veririz gerisi konu sahibine kalır. O yüzden tartışmayı uzatmıyorum çünkü ben dualsense kötüdür veya xbox kontrolcüsü daha iyidir muhabbetinde değilim. İyi sosyaller.Game Pass'ten Deathloop yükleyip oynamıştım özellikler gene kullanılabiliyor hiç çalışmazsa DualSense X'ten Xbox'a çevirirsin olur biter ben VPN ile Cloud Gaming'ten öyle oynuyorum.
Ben Rampage kullana kullana beynim uyuşmuş usta.
@Ar0x'a ithafen;
Hocam zaten kimse DualSense'e hiç destek yok demiyor. Benim anlamadığım nokta Theworst vb. insanların gelip bir düzine Sony yapımı oyunu referans gösterip "bak jiroskop var, çok önemli, ikisbokıs çöp" demesi. Neden bu kolun bu kadar yaygın olduğunu bende bilmiyorum.
Dediğiniz yöntemlerle yine benim dediğim kısma geliyorsunuz: Uğraşmak isteyen DualSense alır. Bugün ben kafama göre bir oyun indirdiğimde eğer kontrolcü desteği varsa Xbox kolu desteği var mı umurumda olmadan girebiliyorum.
Tuşlar ekranda benim kolumdaki gibi gözüküyor. Ha gözükmese oyun deneyimim çöp mü olur? Hayır. Bu tamamen kolun etinden sütünden ne kadar yararlanacağınızın meselesi.
Burada Sony'nin yapması gereken şey bizi 3. parti programlarla uğraştırmadan kendi yazılımını çıkarmasıdır. Oyun geliştiricileri de DualSense'i biraz daha umursarlarsa o zaman satın alınabilir.
O an zaten bu tartışmalara yeni bir soluk gelecek ancak şimdilik Theworst'le her karşılaştığımda bana "Xbox kolunda hiç özellik yok ama" demeye devam edecek sanırım.
Hocam işin komiği bende varım ve daima karşılaşıyoruz. Theworst vb. ürünü sert savunan kişiler olduğu sürece DualSense vs Xbox Controller konularında kendi düşüncelerimi aktarmaya çalışacağım.Siz de bütün DualSense vs Xbox konularında varsınız nasıl yetişiyorsunuz hocam.
Hocam işin komiği bende varım ve daima karşılaşıyoruz. Theworst vb. ürünü sert savunan kişiler olduğu sürece DualSense vs Xbox Controller konularında kendi düşüncelerimi aktarmaya çalışacağım.
En son Bluetooth 4 var diye Xbox koluna "çok fazla bağlantı sorunu var, çöp" demişti. İnsanlar bir ürünü beğenebilir ancak bunun adı fikir belirtmekten çok ürün karalaması. Ben DualSense'in pili değişmiyor diye "5 saniyede pili bitiyor, çöp" demiyorum değil mi? Çünkü amaç fikir belirtmek.
Yeni bir alıntı gelene kadar izninizle şu Nornir sandığını açmaya çalışacağım