Mart 2022'den beri Xbox kolu kullanıyorum ve abartısız bir kere bile bağlantı kopmadı. Bakın 1 seneden uzun süre oldu, 1 kere bile bağlantı kopmadı.
Zaten Xbox kolları 2016'dan beri Bluetooth 4 ile çalışıyor, Internet'te kaç tane sorun yaşayan insan var?
Theworst Bluetooth mevzusunu biraz abartıyor bence, gecikmeyle ilgili de ben bir şey hissetmedim. Kağıt üstünde daha fazla gecikme olduğunu inkar edemem ama gerçekten aman aman bir şey değil.
Buyrun siz de görün:
Video
Forza Horizon 4 oynuyorum, zamanında 5'te oynadım. Hiçbir sorun yaşamadım ben açıkçası. İçiniz rahat olsun, 2 kolda da aşırı fazla eleştirilecek bir konu olmadığı için küçük şeyleri büyütüyoruz sadece.
Hep pozitif konuştum biraz daha beğenmediğim kısmı söyleyeyim.
Mesela benim Xbox kolunda rahatsız olduğum tek şey tetik titreşimlerini çok fazla kullanan oyun yok. Kolda 2 tür titreşim var, biri bütün kolda hissettiğiniz, biri ise tetiklerde hissettiğiniz. İşte bu 2. dediğimi kullanan fazla oyun yok. Burada kolun bir suçu yok ama yine de daha fazla oyunda görmek isterdim.
Birde materyali biraz tozlanıyor, ara ara silerseniz yeterli. Hem sanırım zaten beyaz aldınız, bendeki siyah renkli olan kadar gözünüze çarpmaz muhtemelen.