2000 TL gamepad önerisi

Hocam çok hafif esnemeler yapabilirim 500 TL gibi, ama 2500 bandına çıktığımda Xbox kontrolcüler daha mantıklı gibi geliyor.

8BitDo Ultimate vergi kargo dahil 2300 TL oluyor Amazon.com.tr'de sepete ekleyince ve 3 taksitle alabiliyorsunuz peşin fiyatına.

8BitDo Ultimate vergi kargo dahil 2300 TL oluyor Amazon.com.tr'de sepete ekleyince ve 3 taksitle alabiliyorsunuz peşin fiyatına.
Sorun yaşatmaz değil mi 8BitDo? Daha önce hiç duymadım markanın adını.

Sorun yaşatmaz değil mi 8BitDo? Daha önce hiç duymadım markanın adını.

Ben kullanmıyorum ama forumda baya baya kullanan var sanırım ve övüyor herkes. Hall Effect stickleri var yani drift problemi yaşanma ihtimali olmadığı söyleniyor.

Oha 2400'e sıfır 9. nesil kaçırma derim, çok güzel indirime girmiş.
Hocam ben de kaçırmamayı düşünüyorum ama dediğim gibi şu bağlantı kopma olayı çok kafamı karıştırıyor.

Hocam ben de kaçırmamayı düşünüyorum ama dediğim gibi şu bağlantı kopma olayı çok kafamı karıştırıyor.
Ben laptop ile kullanıyorum kopma sorunu hiç yaşamadım hocam, masaüstü için de bluetooth adaptörleri var tp-link'in kullananlar memnun.

Ben laptop ile kullanıyorum kopma sorunu hiç yaşamadım hocam, masaüstü için de bluetooth adaptörleri var tp-link'in kullananlar memnun.
Concord diye bir adaptör takılı şuan bende.

Ugreen ve Tp Link Bluetoothlarla çok nadirde olsa kopma sorunları yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…