2000 TL gamepad önerisi

Hem dungle ile hem de Bluetooth ile calisan bir şey istiyorum bütçede esneme olur.

Ben Monster Clutch kullanıyorum ama ben de alırken konu açmıştım bayağı ve bana hep vader 3 Pro gamepadi önermişlerdi. İstersen sen de bakabilirsin ama ben bütçe sınırımı aştığından dolayı o zaman tercihimi Monster Clutch'dan yana kullanmıştım.

Ben Monster Clutch kullanıyorum ama ben de alırken konu açmıştım bayağı ve bana hep vader 3 Pro gamepadi önermişlerdi. İstersen sen de bakabilirsin ama ben bütçe sınırımı aştığından dolayı o zaman tercihimi Monster Clutch'dan yana kullanmıştım.

Hocam bu fiyata orijinal Xbox kolu bence çok daha mantıklıdır. Ben de Monster Pusat clutcha sahibim ve FPS türü oyunlarda sıkıntı çıkartabilir.

Aga Monster'larda deadzone fazlaymış galiba o yüzden vazgeçtim.

Ben gamepad alacaktım reis. Bayağı araştırdım forum sitelerinde konu falan açtım bayağı fikir aldım falan filan. Sonra param yetmiyor diye Monster Clutch aldım. 2 hafta sonra AliExpress'te bütçeme uygun şekilde indirime girdi 8BitDo ve aşırı pişman oldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı