2000 TL gamepad önerisi

Natch00

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 2bin TL civarı limitim var genelde FC, Rocket League, GoW, F1 tarzı oyunlar oynuyorum bu oyunlar için bir gamepad bakıyorum. Aklımda ATK Battle Axe, EOS Pro, EOS Pro 2, shooter 3 gibi modeller var. Sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim veya limitimi bin lira daha arttırıp DualSense almama değer mi?

Merhaba 2bin TL civarı limitim var genelde FC, Rocket League, GoW, F1 tarzı oyunlar oynuyorum bu oyunlar için bir gamepad bakıyorum. Aklımda ATK Battle Axe, EOS Pro, EOS Pro 2, shooter 3 gibi modeller var. Sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim veya limitimi bin lira daha arttırıp DualSense almama değer mi?
8bitdo ultimate 2c buydu galiba tam adı 1975 TL şuan. Çok onermislerdi. Elimdeki xbox kontorlcuyu satıp almak istiyorum ben de satmadım:)

Whatgeek sitesinden Gamesir cylone 2 alabilirsiniz.

İndirim kodu: NEWWG

Ben yurtdışından alamam derseniz.

8BitDo Ultimate 2C.

Saydıklarıma göre bana nasıl artısı olur hocam çok bilmiyorum o modeli.

Whatgeek sitesinden GameSir Cylon'e 2 alabilirsiniz.

İndirim kodu: Newwg.

Ben yurt dışından alamam derseniz.

GameSir modelinin saydıklarıma göre artısı ne olur hocam çok bilmediğim bir model, throne modeli de sanki EOS Pro ile aynı görünüme sahip aynı ürün farklı marka baskısı mı acaba?

GameSir modelinin saydıklarıma göre artısı ne olur hocam çok bilmediğim bir model, throne modeli de sanki EOS Pro ile aynı görünüme sahip aynı ürün farklı marka baskısı mı acaba?
GameSir 8BitDo Ultimate 2 rakibi hocam aralarında + diyebileceğim tek fark 4 farklı mod ataması bulunması. Throne ise indirime giren bir model rakipleri 2K ve üzeri satılırken 1.5K olması tek avantajı kalite bakımından rakip Eos pro ile aynı özelliklere sahip.

Saydıklarıma göre bana nasıl artısı olur hocam çok bilmiyorum o modeli.

Saydığınız oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz, Sony oyunları, araba - yarış oyunları, 3th person oyunlar çok rahat oynanıyor. Ben yirmi otuzdan fazla oyunda denedim hiçbirinde problem yaşamadım, fps için kol kullanmayı tercih etmiyorum o yüzden yorum yapamam. Forzada 200 saatim var memnunum, tlou tarzı oyunları bitirdim.

Kısacası her türlü öneririm. Hall effect olması bu bütçede gayet iyi (drifting sorununu minimale indiren bir özellik), dpad kullanması çok zevkli dokusu müthiş, 0 deadzone özelliği mevcut ben kullanmıyorum ama isteyene özel, 2 adet makro tuşu var istediğiniz kombinasyonu atadığınız, titreşimi mevcut muhteşem sayılmasa da, triggerlar gayet iyi tabii ki hassasiyet özelliği mevcut (az basınca az, çok basınca çok).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı