erenkrcgl Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #1 Bütçem en fazla 2100 olabilir PlayStation tuş dizilimine sahip PC için gamepad önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2025
Bütçem en fazla 2100 olabilir PlayStation tuş dizilimine sahip PC için gamepad önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.322 Çözümler 3 15 Ağustos 2025 #2 Fantech revolver 3 bakılabilir. Hikayeli oyun için alacaksanız Xbox dizilimi daha mantıklı olur.
erenkrcgl Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #3 Mai_Sakurajima dedi: Fantech revolver 3 bakılabilir. Hikayeli oyun için alacaksanız Xbox dizilimi daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... hocam fc 26 almayı planlıyorum onu da en rahat ps dizilimi ile oynadığım için öyle tercih edeceğim. Revolver hakkında ne dersiniz alınır mı sizce?
Mai_Sakurajima dedi: Fantech revolver 3 bakılabilir. Hikayeli oyun için alacaksanız Xbox dizilimi daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... hocam fc 26 almayı planlıyorum onu da en rahat ps dizilimi ile oynadığım için öyle tercih edeceğim. Revolver hakkında ne dersiniz alınır mı sizce?
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.322 Çözümler 3 15 Ağustos 2025 #4 erenkrcgl dedi: Hocam FC 26 almayı planlıyorum onu da en rahat PS dizilimi ile oynadığım için öyle tercih edeceğim. Revolver hakkında ne dersiniz alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Daha iyi muadilleri olabilir ama onlarda sadece Xbox dizilimi diye biliyorum.
erenkrcgl dedi: Hocam FC 26 almayı planlıyorum onu da en rahat PS dizilimi ile oynadığım için öyle tercih edeceğim. Revolver hakkında ne dersiniz alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Daha iyi muadilleri olabilir ama onlarda sadece Xbox dizilimi diye biliyorum.