Gamesir nova 2 lite iyidir 2000tl bandına. Şu anda elime throne tactical combat geçti. Onu da test edip yazacağım fiyatına göre mükemmel bir paketi ve özellikleri var
Gamesir nova 2 lite iyidir 2000tl bandına. Şu anda elime throne tactical combat geçti. Onu da test edip yazacağım fiyatına göre mükemmel bir paketi ve özellikleri var
Güzel cihaz Claw's Tactical Combat ama birkaç yerde benim gibi fark edenler olmuş; ürünün EasySMX D10’a oldukça benzediğini söylemişler. Bu yüzden birçok kişi önermiş, ancak şu anda üründe stok bulunmuyor.
Güzel cihaz Claw's Tactical Combat ama birkaç yerde benim gibi fark edenler olmuş; ürünün EasySMX D10’a oldukça benzediğini söylemişler. Bu yüzden birçok kişi önermiş, ancak şu anda üründe stok bulunmuyor.
D10'a çok fazla benziyor gerçekten. Gördüğümde o yüzden direkt karşılaştırmam gerektiğini düşünüp atladım. Aynı zamanda bir alt modeli olan tactical mortal da çok yakın duruşlu bir cihaz. Farkının mekanik olmayan butonlar ve + şekilli bir dpad olduğunu düşünüyorum sadece. Bu şekildedir ucuz ürünleri gerçekten güzel getiriyor claws markası ve şaşırıyorum ücretlerine. Bundan önce de aolion k20'nin marka basılmış versiyonu olan throne tactical hero modeli vardı ve onu deneme imkanım olmamıştı. Fiyat politikalarını takdir ediyorum gerçekten. Keşke sattıkları hakkında daha fazla bilgileri olup satış sayfası daha güzel ayarlasalar.