soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 17 Kasım 2024 #11 Vatan Ezer dedi: https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-rk-r65-green-sand-chartreuse-switch-yesilbeyaz-pbt-hot-swappable-rgb-gaming-mekanik-klavye-p-51867?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAouG5BhDBARIsAOc08RRxl_XfspLRJ57MrH_bZxcrdOXhQerU7dF2EBoy8UQfD2tI0FgrSUQaAl-lEALw_wcB Küçük diyosanız. Genişletmek için tıkla... Setupı siyah olduğu için renk olarak yakışmayabilir. Ama iyi klaveydir.
Vatan Ezer dedi: https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-rk-r65-green-sand-chartreuse-switch-yesilbeyaz-pbt-hot-swappable-rgb-gaming-mekanik-klavye-p-51867?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAouG5BhDBARIsAOc08RRxl_XfspLRJ57MrH_bZxcrdOXhQerU7dF2EBoy8UQfD2tI0FgrSUQaAl-lEALw_wcB Küçük diyosanız. Genişletmek için tıkla... Setupı siyah olduğu için renk olarak yakışmayabilir. Ama iyi klaveydir.
7 782004 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 938 Çözümler 8 17 Kasım 2024 #12 soulsteal59 dedi: Setupı siyah olduğu için renk olarak yakışmayabilir. Ama iyi klaveydir. Genişletmek için tıkla... İyi klavye fakat Aula duruken bunu almam kendi fikrim
soulsteal59 dedi: Setupı siyah olduğu için renk olarak yakışmayabilir. Ama iyi klaveydir. Genişletmek için tıkla... İyi klavye fakat Aula duruken bunu almam kendi fikrim
VALege Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #13 Vatan Ezer dedi: https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-rk-r65-green-sand-chartreuse-switch-yesilbeyaz-pbt-hot-swappable-rgb-gaming-mekanik-klavye-p-51867?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAouG5BhDBARIsAOc08RRxl_XfspLRJ57MrH_bZxcrdOXhQerU7dF2EBoy8UQfD2tI0FgrSUQaAl-lEALw_wcB Küçük diyosanız. Genişletmek için tıkla... Siyahi olsa guzel aslinda ama siyahi yok. 3 aydir klavye ariyorum bi bulamadım
Vatan Ezer dedi: https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-rk-r65-green-sand-chartreuse-switch-yesilbeyaz-pbt-hot-swappable-rgb-gaming-mekanik-klavye-p-51867?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAouG5BhDBARIsAOc08RRxl_XfspLRJ57MrH_bZxcrdOXhQerU7dF2EBoy8UQfD2tI0FgrSUQaAl-lEALw_wcB Küçük diyosanız. Genişletmek için tıkla... Siyahi olsa guzel aslinda ama siyahi yok. 3 aydir klavye ariyorum bi bulamadım
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 17 Kasım 2024 #14 782004 dedi: Adamlar nasıl bir üretim yapmışsa artık bitmiyor mübarek en iyisi Technopat'a mail atmak Aula F75 ismini yasaklasin Aula yazanları da 3,5 gün banlasın Genişletmek için tıkla... Biraz daha aula f75 kelimesini duyarsam şundan yaşanacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
782004 dedi: Adamlar nasıl bir üretim yapmışsa artık bitmiyor mübarek en iyisi Technopat'a mail atmak Aula F75 ismini yasaklasin Aula yazanları da 3,5 gün banlasın Genişletmek için tıkla... Biraz daha aula f75 kelimesini duyarsam şundan yaşanacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
7 782004 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 938 Çözümler 8 17 Kasım 2024 #15 VALege dedi: Siyahi olsa guzel aslinda ama siyahi yok. 3 aydir klavye ariyorum bir bulamadım Genişletmek için tıkla... Aula'yı niçin istemiyorsunuz sebebini öğrenebilir miyim acaba?
VALege dedi: Siyahi olsa guzel aslinda ama siyahi yok. 3 aydir klavye ariyorum bir bulamadım Genişletmek için tıkla... Aula'yı niçin istemiyorsunuz sebebini öğrenebilir miyim acaba?
Vatan Ezer Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 698 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #16 782004 dedi: Aula'yı niçin istemiyorsunuz sebebini öğrenebilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Üstte yazmış ya.
782004 dedi: Aula'yı niçin istemiyorsunuz sebebini öğrenebilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Üstte yazmış ya.
7 782004 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 938 Çözümler 8 17 Kasım 2024 #17 soulsteal59 dedi: Biraz daha Aula F75 kelimesini duyarsam şundan yaşanacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynen bende en son öyle yapacağım galiba
soulsteal59 dedi: Biraz daha Aula F75 kelimesini duyarsam şundan yaşanacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynen bende en son öyle yapacağım galiba
VALege Decapat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #18 782004 dedi: İyi klavye fakat Aula duruken bunu almam kendi fikrim Genişletmek için tıkla... Aula da bu kadar abartilan ne var. Tepkime suresi falan mi? Ne zaman klavyeyle ilgili bir konuya girsem goruyorun
782004 dedi: İyi klavye fakat Aula duruken bunu almam kendi fikrim Genişletmek için tıkla... Aula da bu kadar abartilan ne var. Tepkime suresi falan mi? Ne zaman klavyeyle ilgili bir konuya girsem goruyorun
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 17 Kasım 2024 #19 VALege dedi: Aula da bu kadar abartilan ne var. Tepkime suresi falan mi? Ne zaman klavyeyle ilgili bir konuya girsem goruyorun Genişletmek için tıkla... Hotswap, kablosuz ve gasket Mount düzeni var. Ülkede bu özellikteki klavyeler 3K'den başlıyorken Aula F75 vergilerle 1000 lira. Bu yüzden herkes öneriyor.
VALege dedi: Aula da bu kadar abartilan ne var. Tepkime suresi falan mi? Ne zaman klavyeyle ilgili bir konuya girsem goruyorun Genişletmek için tıkla... Hotswap, kablosuz ve gasket Mount düzeni var. Ülkede bu özellikteki klavyeler 3K'den başlıyorken Aula F75 vergilerle 1000 lira. Bu yüzden herkes öneriyor.
Vatan Ezer Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 698 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #20 VALege dedi: Aula da bu kadar abartilan ne var. Tepkime suresi falan mi? Ne zaman klavyeyle ilgili bir konuya girsem goruyorun Genişletmek için tıkla... Çok iyi bir indirimde çünkü ak820 pro gibi
VALege dedi: Aula da bu kadar abartilan ne var. Tepkime suresi falan mi? Ne zaman klavyeyle ilgili bir konuya girsem goruyorun Genişletmek için tıkla... Çok iyi bir indirimde çünkü ak820 pro gibi