Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.714 Makaleler 2 Çözümler 36 20 Mart 2025 #21 helallao dedi: Dostlar alacak kişinin kendi kararı biliyorum 2000 TL bütçesi var da belki 2000 vereceğime 600 verip bunu alayım der iyilik yapmak suç mu bu forumda Genişletmek için tıkla... Dostum suç değil de adamın bütçesi var, ve 3 4 sene kullanacağım diyor. Durum böyleyken kendi kullandığın sevdiğin markayı önermen boş bir şey.
helallao dedi: Dostlar alacak kişinin kendi kararı biliyorum 2000 TL bütçesi var da belki 2000 vereceğime 600 verip bunu alayım der iyilik yapmak suç mu bu forumda Genişletmek için tıkla... Dostum suç değil de adamın bütçesi var, ve 3 4 sene kullanacağım diyor. Durum böyleyken kendi kullandığın sevdiğin markayı önermen boş bir şey.
W Westronxxd Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 409 Çözümler 2 23 Mart 2025 #22 ubiiyy dedi: Eğer bilmiyorsanız. Eki Görüntüle 2449924 Mantıklı öneriler yapalım lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam geç döndüğüm için kusura bakmayın fingertrip grip tutuş şeklim ve öneriler için teşekkür ederim önerdiğiniz mouseler tutuş şeklime uyuyorsa çok iyi olur hatta tekrardan teşekkür ederim önerileriniz için.
ubiiyy dedi: Eğer bilmiyorsanız. Eki Görüntüle 2449924 Mantıklı öneriler yapalım lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam geç döndüğüm için kusura bakmayın fingertrip grip tutuş şeklim ve öneriler için teşekkür ederim önerdiğiniz mouseler tutuş şeklime uyuyorsa çok iyi olur hatta tekrardan teşekkür ederim önerileriniz için.