En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben de bu monitörde ölü piksel sorunu yaşadım ancak iade ettim. Siz de nasıl bir sorun yaşadığınızı söylerseniz almayı düşünenler bende dahil sorunu bilelim.
Ben de bu monitör de ölü piksel sorunu yaşadım ancak iade ettim. Siz de nasıl bir sorun yaşadığınızı söylerseniz almayı düşünenler bende dahil sorunu bilelim.
Optix G241 aldığımda 5’ten fazla ölü pikseli vardı, ışığı aşırı sızıyordu ve servisi 30 gün bekletti. E-postalara bile cevap vermeyi kestiler en sonunda. Harcama itirazı ile paramı geri alıp kurtuldum.
Monitör olarak ASUS VG249Q tavsiye edebilirim. İndirimle 1700 TL’ye geliyor Vatan Bilgisayar’da. Kendim de aldım. 1 ölü piksel çıktı ama iade edip değiştirdim. Şu an çok memnunum.
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Optix almayın, ondan sonra çöp servisi ile uğraşırsınız.
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Optix almayın, ondan sonra çöp servisi ile uğraşırsınız.