2000 TL Ghost Screen olmayan telefon önerisi

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Xiaomi Redmi Note 7 alacaktım ama Ghost Screen özelliği yüzünden vazgeçtim, ama halen kafam onda bana önerebileceğiniz telefon var mı üzmeyecek.

Xiaomi Redmi Note 7 alacaktım ama Ghost Screen özelliği yüzünden vazgeçtim, ama halen kafam onda bana önerebileceğiniz telefon var mı üzmeyecek.
Her Redmi Note 7 de Ghost Screen sorunu olacak diye bir şey yok. Ghost screen tianma panel kullanan redmi note 7 lerde görülür.

Ben de aynı soru işaretlerinden müzdaribim. Beklentilerimi düşürüp fiyatı da düşürüp Redmi 7A alasım geliyor çünkü hakkında pek şikayet görmedim ayrıca bir şey olsa bile "o kadar para verdim böyle oldu şöyle oldu" diye düşünüp üzülmem.

Her Redmi Note 7 de Ghost Screen sorunu olacak diye bir şey yok. Ghost screen tianma panel kullanan redmi note 7 lerde görülür.

Farklı panel ile üretilmiş Redmi Note 7 var mı peki?

Aslında şans gibi bir şey bu bazen en kaliteli elektronik malzemeler bile sorunlu gelebiliyor redmi note 7'de Ghost Screen sanırım bir kaç kişide çıkmıştır oda yayılmıştır.İade konusunu araştırın olursa iade etme şansınız varsa iade edersiniz.

Tamam bunu düşüneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…