2000 TL GTX 1050 Sistem Toplama

Hsynaysfb

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bir arkadaşım bilgisayar toplamak istiyormuş, ben de size danışayım en iyisi dedim. 2000-2100 TL bütçesi var en fazla. Mümkünse ekran kartı 1050 olacak şekilde bir sistem istiyor. Yardımlarınız için teşekkürler. (Başka ekran kartı veya bileşen önerecek olursanız belirtin lütfen. Fiyata kasa dahil.)

Adsız.png
Ekran kartı 1050Ti olması daha iyidir. Yalnız ekran kartları şu zamanlarda pahalılaştı. Sistemi sonra toplayabilirsiniz. Ram`i Kingston 8GB DDR4 2133Mhz CL15 yapabilirseniz yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 400 liranızı kurtarmak istiyorsanız benim topladığım sisteme de göz atabilirsiniz. Sinerji'den topladım. Bu arada sizin 2000 tl'lik bütçeniz için Rx 560 ekran kartını öneririm.
20170708_020143.jpg

Sağ olun. Arkadaş belirttim kararını yazarım isterseniz.

Benim de sorum var benim kendi sistemimde r7 260x ve i5 3360 var birincisi ne kadar daha gider 2 buçuk yıl oldu sorun yok hala 2. Si yakında yeni kasa Alıcam öneriniz var mı

Pardon i5 3330

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı