2000 TL GTX 1660 Gaming X alınır mı?

1660S önermem çünkü fiyatı neredeyse 5600 XT'ye yakın yani değmez.

Aslında bir şey alınıyorsa bir kere alınmalı ben çok çektim 2 kez ekran kartı 3 kez işlemci değiştirdim alıyorsan bir kere al daha uğraşma.

O yönden de haklısınız ben GTX 1050 Ti aldım bin pişmanım 2 sene önce canavardı ama şu an dişi düşmüş bir canavar .

O yönden de haklısınız ben GTX 1050 Ti aldım bin pişmanım 2 sene önce canavardı ama şu an dişi düşmüş bir canavar .

Ben 3 sene öce GTX 1050 aldım geçen sene RX 570 aldım 2 ay sonrada RX 5600XT ya da RX 5700 alacağım bıktım çünkü.

Aslında bir şey alınıyorsa bir kere alınmalı ben çok çektim 2 kez ekran kartı 3 kez işlemci değiştirdim alıyorsan bir kere al daha uğraşma.

Bir noktada bu işin sonu yok, şimdi 5600XT yerine 5700XT ve 2070S modelleri var, biraz daha koyup almışken bir kere al dediğimiz kartlar bunlar da. Kullanıcının bütçesi neye müsaitse en ideal fiyat & performans kartı tercih etmesi daha uygun ve doğru olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…