2000 TL GTX 750Ti Sistem Toplama

Pekala. SSD yi kaldırdım ve ekran kartını R9 380 2GB yaptım. Evet R9 380 daha güçlü olabilir ama 2GB lık Vram bazı ağır oyunlarda sıkıntı çıkarabilir. Toplam fiyat 2.032,69 TL oldu.

@Eray Çelik şimdi çok daha güzel oldu, 2 GB hiç bir zaman sıkıntı çıkarmayacaktır. Technopat'ın YouTube kanalında 'Kafa Ayarı' serisinde ekran kartları ile ilgili konuşmalarını veya ekran kartı incelemelerine bakabilirsin.
Her zaman söylüyorlar, ekran kartını alırken GB'a bakmayın diye.

Evet orası öyle. Ama ayarları yükseltirken ne olacak ? Örneğin GTA 5. 2GB ile kartın tüm gücü kullanılması zor. Biraz ayarları yükseltince hemen o 2GB doluyor. O zaman GTX 980 Ti 2 GB olsun. Nede olsa GB ye bakmamak gerek.

Olsun GB değil grafik işlemcisi önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet orası öyle ama biryerden sonra ayarları yükseltmek zor olacak. Ben ilerisinide düşündüm.

GB önemi olabiliyor ama çok önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle, eskisi gibi aktfif değilim ve mobilden giriş yapıyorum. Arkadaş kesinlikle 750ti istiyorum dedi ve tavsiyemi bunun üzerine yaptım. Arkadan bir takoz vay efendim 750ti kötü bişiyden anlamıyorlar falan filan. Bu bütçe şu an elimde olsa ben kendime ikinci el parça da satın olarak çok güçlü bir sistem de kurabilirim. Ama ben tavsiye verirken kaliteye önem veriyorum. Msi r7 370 fiyatına sapphire r9 380 almasını ben de biliyorum. Gb konusu, çok da dert değil. Gta da zaten limiti aşınca sıkıntı yok. Ekran kartına bellekten ekleme de yapılabiliyor. Sistemdeki ramlar ekran kartına nazaran yavaş olduğu için fps 4gb modele göre az olabiliyor takılma olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…