Katılıyorum. Önce araştır, sonra en beğendiğinle ilgili burada konu açarak sor alınır mı falan diye.Ayakkabı zevk işidir, biraz zahmet et ve zevkine göre bak.
Buradaki adamlar ayakkabı satıcısı mı ki sana ayakkabı beğendirsinler aslan kardeşim.
Aynen öyle, adamlar yakında giyeceği donu bile öneri olarak isterler.Katılıyorum. Önce araştır, sonra en beğendiğinle ilgili burada konu açarak sor alınır mı falan diye.
Evet hocam 200Tl'likten şaşmayan adam kaynıyor buralar bir tanesi de benAyakkabı zevk işidir, biraz zahmet et ve zevkine göre bak.
Buradaki adamlar ayakkabı satıcısı mı ki sana ayakkabı beğendirsinler aslan kardeşim.
Saygılar hocamEvet hocam 200Tl'likten şaşmayan adam kaynıyor buralar bir tanesi de ben![]()
Ben de ucuza çakma alıyordum bir ara. Aldıktan 1 ay sonra yırtıldığı için orijinal giymeye karar verdim. 1200'e aldım bir Adidas hem rahat hem dayanıklı.Evet hocam 200Tl'likten şaşmayan adam kaynıyor buralar bir tanesi de ben![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.