2000 TL HDD, PSU, Klavye ve Kasa Seçimi

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim parçaları alacağım. Ve bunlar için ayırdığım maksimum bütçe 2000 TL çok zorlasam 2300 TL olur.
- Bitirdiğim oyunları silip silmemek konusunda kararsızım. Bunu göz alarak HDD.
- Güç kaynağı konusunda çok bilgili değilim Vatan Bilgisayar'dan alacağım. Modüler olması tercihimdir.
- Mekanik klavye almak istiyorum. Numpad olmak zorunda değil.
- Kasa ise hava sirkülasyonu iyi olan bir model önerirseniz çok makbule geçer.
Yardımcı olursanız sevinirim. Son kalan parçalar bunlar.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa Dark N10 PRO Mavi Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
HDD WD 1TB Blue 64MB 5400rpm (WD10EZRZ) Harddisk
PSU Seasonic 650W Focus Plus Serisi 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı
Klavye Hyperx Alloy Elite Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA

Klavyenin aktif kullanıcısıyım gidip de 1000 TL para vermeye gerek yok Cherry MX red mekanik switchleri ayarlanabilir tuş kombinasyonu malzeme kalitesi ne ararsan mevcut önerdiğim PSU full modülerdir çok kaliteli bir marka zaten. Kasa 5X Fanla beraber geliyor tam bir fiyat performans kasası 2x fan kontrolcüsü toz filtreleri her şey mevcut şuan onu da aktif kullanıyorum Mid Tower ATX in en büyük modeli biraz daha zorlasalar zaten Full Tower olacakmış geniş iç hacmi hava sirkülasyonu falan efsane. Benim tavsiyelerim bunlar.

Olabilir biz illa vatandan öneri vermek zorunda değiliz gider bakar ben şuan sadece fikir veriyorum gidip vatandan saçma sapan PSUlara bu paraları vermek istiyorsa kendisi bilir.
Vatan'dan istemesinin sebebi: Vatan'dan çoğu parçayı aldığı için montajını oraya yaptıracak. Çalışanlar da PSU'nun Vatan'dan alınması gerektiğini söyledi.

Vatan'dan istemesinin sebebi: Vatan'dan çoğu parçayı aldığı için montajını oraya yaptıracak. Çalışanlar da PSU'nun Vatan'dan alınması gerektiğini söyledi.
Vatanda montaj yaptırmak zorunda değil ki her hangi bir bilgisayarcı 30 TL karşılığı yapıyor zaten hem de çoğu vatan çalışanından iyi kablolama yapıyorlar aynı ürünlerin vatan karşılığı 100-200 TL fazla her türlü karda kendisi bilir benim için problem değil.

Benim asıl korktuğum; işlemciyi takarken pinlere zarar vermek onun dışında zaten herhangi bir çekincem yok montajı yapmak için. O yüzden Vatan'da montaj yaptırmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…