Amazon.com.tr Bütçenizi bir tık aşıyor ama üzmeyecek klavye. Epoomaker TH80 Pro.
Eğer bütçenizi biraz indirmek istiyorsanız, GamaKay MK61. Bende kullanıyorum gönül rahatlığıyla öneriyorum.
![]()
47.76⬠25% OFF|GamaKay MK61 60% kablolu RGB mekanik klavye Gateron optik anahtarı puding Keycaps68 tuÅları sıcak deÄiÅtirilebilir oyun klavyesi| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hocam siz çok ses çıkarmamasını, ve dokunuş hissiyatının güzel olmasını mı istiyorsunuz?Önerdiğiniz iki klavyeye de baktım GamaKay kafama yattı fakat bir sorum var kahverengi mi yoksa sarı Switch mi önerirsiniz?
Dediğiniz RK Royal Kludge RK61 aydınlatması nasıl açıklamada bulamadım da.Epomaker TH66 gayet kalitelidir, case’i olsun, stabilizörleri olsun, keycapleri olsun. Switch olarak Gateron Pro Yellow öneririm. Gateron Pro Black de olur.
1500 TL altı bir şey olsun derseniz RK Royal Kludge da tercih edebilirsiniz, o da bu fiyat bandında kaliteli bir modeldir. Hot swap tercih edeceğiniz için switche çok takılmayın, beğenmezseniz değiştirirsiniz.
Hocam siz çok ses çıkarmamasını, ve dokunuş hissiyatının güzel olmasını mı istiyorsunuz?
O zaman brown switch alın gitsin hocam. Ayrıca attığım video ban aittir, bende brown switch aldım. Sesini ve yazılımını merak ettiyseniz, videomu izleyebilirsiniz.Dediğiniz RK Royal Kludge RK61 aydınlatması nasıl açıklamada bulamadım da.
Evet.
gamakaylar optical Switch 3/5 pin kısacası optical dışında istediğin hicbir switchi takamazsın.Önerdiğiniz iki klavyeye de baktım GamaKay kafama yattı fakat bir sorum var kahverengi mi yoksa sarı Switch mi önerirsiniz?
Yine de Hot Swappable olduğunu değiştirmiyor.gamakaylar optical Switch 3/5 pin kısacası optical dışında istediğin hicbir switchi takamazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.