2000 TL Hot Swappable %60 Klavye önerisi

Bütçe
2000

IzotawS

Decapat
Daha fazla  
Benzer konular var fakat yeni bulamadığım için tekrar açıyorum başlıkta olduğu gibi yaklaşık 2000TL hot swappable klavye arıyorum. (%65 veya %60 olursa sevinirim)

Amazon.com.tr Bütçenizi bir tık aşıyor ama üzmeyecek klavye. Epoomaker TH80 Pro.

Eğer bütçenizi biraz indirmek istiyorsanız, GamaKay MK61. Bende kullanıyorum gönül rahatlığıyla öneriyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Amazon.com.tr Bütçenizi bir tık aşıyor ama üzmeyecek klavye. Epoomaker TH80 Pro.

Eğer bütçenizi biraz indirmek istiyorsanız, GamaKay MK61. Bende kullanıyorum gönül rahatlığıyla öneriyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önerdiğiniz iki klavyeye de baktım GamaKay kafama yattı fakat bir sorum var kahverengi mi yoksa sarı Switch mi önerirsiniz?

Merhaba, ben TH80 kullanıyorum ve çok memnunu Gateron yellow Switch ve hissiyat olarak çok güzel ve kaliteli eğer bütçe artırabilirim derseniz. TH66 da bakabilirsiniz onun linkini ekledim.Kablosuz kullanımda sağlıyor.Sipariş verdiğinizde 7-8 günde geliyor.

Epomaker TH66 gayet kalitelidir, case’i olsun, stabilizörleri olsun, keycapleri olsun. Switch olarak Gateron Pro Yellow öneririm. Gateron Pro Black de olur.

1500 TL altı bir şey olsun derseniz RK Royal Kludge da tercih edebilirsiniz, o da bu fiyat bandında kaliteli bir modeldir. Hot swap tercih edeceğiniz için switche çok takılmayın, beğenmezseniz değiştirirsiniz.

Epomaker TH66 gayet kalitelidir, case’i olsun, stabilizörleri olsun, keycapleri olsun. Switch olarak Gateron Pro Yellow öneririm. Gateron Pro Black de olur.

1500 TL altı bir şey olsun derseniz RK Royal Kludge da tercih edebilirsiniz, o da bu fiyat bandında kaliteli bir modeldir. Hot swap tercih edeceğiniz için switche çok takılmayın, beğenmezseniz değiştirirsiniz.
Dediğiniz RK Royal Kludge RK61 aydınlatması nasıl açıklamada bulamadım da.

Hocam siz çok ses çıkarmamasını, ve dokunuş hissiyatının güzel olmasını mı istiyorsunuz?

Evet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı