Cumartesi günü katıldığım bir programda epey tecrübeli gördüğüm bir corsair çalışanına R9 380 vs Gtx 960 diye sormuştum. Ve o da bana yalnızca sistem testlerine ve teorik bilgilere bakarak seçim yapmanın yanlış olacağını ve internetteki karşılaştırma videolarına bakılırsa yalnızca performans görüleceği için yanılgıya düşüleceğini, nvidia'nın görüntü kalitesinin daha iyi olduğunu ve %10'luk bir performans farkı için nvidia kalitesinden vazgeçmemek gerektiğini, kendi bilgisayarı için seçim yapacak olsa nvidia'yı seçeceğini (ki zaten öyle yaptığını ) söyledi. Kendim de düşündüğümde aynı sonuca ulaştım. 60 fps civarında performans aldığımız bir oyunda kıyas yaparsak çok büyük bir fark olmayacağı ve zaten 60 fps üzerinde bir performans aldığımız oyunda da %10'luk bir farkın pek bir şeyi değiştirmeyeceğini düşündüğümüzde nvidia'nın yazılım desteği gibi konulardaki yüksek avantajından dolayı seçimi o yönde yapmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Ki zaten çoğu oyunda da farkı iyice azalttığı için ben seçimimi nvidia tarafından yana yaptım. Seçim senin