RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2016 #11 Ataberk_Karaoğlan dedi: MidTower gereksiz ayrıca HDD yanlış seçim. Genişletmek için tıkla... Gereksiz değil ve HDD yönünden haklısın.
Ataberk_Karaoğlan dedi: MidTower gereksiz ayrıca HDD yanlış seçim. Genişletmek için tıkla... Gereksiz değil ve HDD yönünden haklısın.
Ataberk_Karaoğlan Kilopat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 665 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2016 #12 RuFF+ dedi: Gereksiz değil ve HDD yönünden haklısın. Genişletmek için tıkla... Anakart Mini ATX olduğu için söyledim. MidTower'ın bilmediğim avantajları varsa öğrenmek isterim.
RuFF+ dedi: Gereksiz değil ve HDD yönünden haklısın. Genişletmek için tıkla... Anakart Mini ATX olduğu için söyledim. MidTower'ın bilmediğim avantajları varsa öğrenmek isterim.
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2016 #13 Anakart Mini ATX olsa bile o kasa ancak yeter gerçek hayatta hiç bakmamışsınız anlaşılan.
Ataberk_Karaoğlan Kilopat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 665 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2016 #14 RuFF+ dedi: Anakart Mini ATX olsa bile o kasa ancak yeter gerçek hayatta hiç bakmamışsınız anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Eğer benim önerdiğim sistem hakkında konuşuyorsanız ''ancak yeter'' diye bir durum yok. Önermiş olduğum kasanın içindeki güç kaynağı hakkında bilgi sahibi değilsiniz galiba.
RuFF+ dedi: Anakart Mini ATX olsa bile o kasa ancak yeter gerçek hayatta hiç bakmamışsınız anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Eğer benim önerdiğim sistem hakkında konuşuyorsanız ''ancak yeter'' diye bir durum yok. Önermiş olduğum kasanın içindeki güç kaynağı hakkında bilgi sahibi değilsiniz galiba.
K Kurio Hectopat Katılım 8 Mart 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2016 #15 Ekran karti shappire r9 380 nitro olarak değiştirilmiştir