2000 Tl i3 6100 Sistem Toplama

Sonuç o psu ile 380 takıp çalıştırırız belki ama kullanamayız uzatmaya gerek yok bence. 380 zaten maksimum yükte kendi 300 w çekiyor.

Son düzenleme:
Siteden sectiginde oyle gosterir ancak Asusun cekirdek ve bellek hiz degerleri cok daha fazla. O degerlere getirirsen guc tuketimindeki farki gorursun.

Yahu deminden beri hodri meydan diyip duruyorum. Getir bakalım asusun çekirdek hız değerlerine değişecek mi ?

Yahu deminden beri hodri meydan diyip duruyorum. Getir bakalım asusun çekirdek hız değerlerine değişecek mi ?
Asusun bellek hizi 5500 Mhz ancak sitede en fazla 2000 oluyor.2000 yaptiginda ise bile guc tuketimi 501w gibi bir degere ulaşıyor.

2100 ü geçmeyecek bir psu ve kasa bulabilirmiyiz ki ?

Dosya Ekleri

• asd.png
    55,2 KB · Görüntüleme: 149
Oyun için toplayacaksan 2000tl bütçe ile Amd'ye yönelmeni tavsiye ederim.İntel'in hiçbir i3 işlemcisinin güncel oyunlarda iyi bir iş çıkarttığını görmedim ve tam tersi rezil olduğuna çok şahit olduğum fakat Amd genel bilgisayar kullanımında intel'e göre daha rahatsız edici fakat oyunlarda muazzam bir iş çıkartıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…