Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Var mı eksik bir şey ? 1 ay boyunca uğraştım intel koydum birisi dedi amd daha iyi, amd koydum birisi dedi oyun için intel. Son kez açıcam bu konuyu. Son yorumlarınızı alayım.
sistem baya iyi olmuş şimdiden hayırlı olsun ekran kartını gtx 960 da tercih edebilirsin sıkıştırma teknolojisiyle 2gb vram yeterli oluyor diye biliyorum r9 380 de yeterli olur mu bilemem
Sistem güzel. Gördüğüm kadarıyla karar verdiğiniz kasa pencereli, o anakart yerine MSI H110M Gaming alarak kasanızın estetiğini artırabilirsiniz. Bahsettiğim anakart ledli. Aralarında da 70-80 lira gibi bir fiyat farkı var.
Ana kart biraz güçsüz kalmış gibi msi gaming serisinden tercih ederseniz daha iyi olur. Daha dayanıklılar bütçeyi biraz artırabilirseniz i5 6400 da alabilirsiniz ileriye yönelik.
yani diyebiliceğim tek şey Ramleri 2x4 şeklinde alman olur. Sinerji'de 2x4 için 2400mhz lik modeller var uyumlu olmaz falan diye düşünmeyin, olur. Ancak 2400mhz hızındaki Ram'ler 2133mhz'e kadar çalışır.