2000 TL i5 4460 sistem yükseltme

yasin1465

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Elimde i5 4460 işlemci, 8 GB RAM ve 1 TB harddisk mevcut. Bu sistemi bunlar ile tamamlasam nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
2200TL gibi bir bütçeniz var ise şuan kullandığınız sistemide satıp üstüne ekliyerek daha iyisini toplanmanızı öneririm. Yükseltme yapmak için ankartı ve kasayı değiştirmenize gerek yok. GTX 1050 Ti ve PSU yeterli olucaktır. PSU'nuzun markasını ve 12V kanalından kaç W verdiğini paylaşır mısın ? Elinizdeki PSU kaliteli ise sadece 700Tl'ye GTX 1050Tİ alıp rahat rahat kullanmaya devam edebilirsiniz.

Malesef psu ve anakart özel Lenovo üretimi olduğu için psu değişme şansı yok çünkü pinler biraz değişik diyeyim, bunun haricinde önerin varmıdır iş yapmaz mı

PSU bu şekilde

Dosya Ekleri

• wat.jpg
    193,9 KB · Görüntüleme: 83
Malesef PSU 280W yükseltme yapmak için yetersiz kalır. 2000 TL'ye yeni sistem toplamak şuan için daha verimli olur. Elinzdeki sistemide ikinci el satıp üstüne koyarak daha fazla verimli olur. Yükseltmeye gidecekseniz ise elinzdeki işlemci ile GTX 1060 6GB modelini darboğaz yapıp yapmıyacağından emin olunmanızı öneririm.

Darboğaz yapmıyor baya araştırdım jocam

Darboğaz yapmıyor baya araştırdım jocam
Seçtiğim ürünler nasıl güzelmi pek anlamıyorum da bir arkadaş tavsiye etti

Darboğaz olayı olmuyor aynı işlemci ve aynı ekran kartıyla oynayan arkadaşım var sıkıntı yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…