Jimmy Jump Hectopat Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2016 #1 Merhaba, 2000TL'ye topladığım sistemi değerlendirir misiniz? PSU mevcut. Yardımınızı bekliyorum. Bir haftaya kadar şipariş vereceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2016
Merhaba, 2000TL'ye topladığım sistemi değerlendirir misiniz? PSU mevcut. Yardımınızı bekliyorum. Bir haftaya kadar şipariş vereceğim.
Scheikowski Hectopat Katılım 18 Aralık 2015 Mesajlar 284 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2016 #2 Oyun için mi topluyorsunuz eğer öyleyse oyunlardan beklentiniz nedir maksimum ayarlarda oynamak vs. gibi.
Oyun için mi topluyorsunuz eğer öyleyse oyunlardan beklentiniz nedir maksimum ayarlarda oynamak vs. gibi.
MasterofTechnology Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.900 Makaleler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hukuk 15 Ocak 2016 #3 Daha iyisi toplanabilir. R7 370 almanız yararınıza. Daha performanslıdır.
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2016 #4 Skylake öneriyorum.
Jimmy Jump Hectopat Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2016 #5 Scheikowski dedi: Oyun için mi topluyorsunuz eğer öyleyse oyunlardan beklentiniz nedir maksimum ayarlarda oynamak vs. gibi. Genişletmek için tıkla... oyun bilgisayarı topluyorum evet. oyunları maximum ayarlarda oynamak isterim ama bütçemi aşacaksa ayarları biraz düşürmek zorunda kalabilirim. MasterofTechnology dedi: Daha iyisi toplanabilir. R7 370 almanız yararınıza. Daha performanslıdır. Genişletmek için tıkla... daha önce hiç amd kullanmadım. okuduklarıma göre amdde çok fazla sorun yaşanıyormuş. ben uzun süre devam edebileceğim bir sistem istiyorum. RuFF+ dedi: Skylake öneriyorum. Genişletmek için tıkla... skylake hakkında biraz bilgi topladım. eger bütçe sıkıntısı çekmezsem skylake ilk tercihim olacak.
Scheikowski dedi: Oyun için mi topluyorsunuz eğer öyleyse oyunlardan beklentiniz nedir maksimum ayarlarda oynamak vs. gibi. Genişletmek için tıkla... oyun bilgisayarı topluyorum evet. oyunları maximum ayarlarda oynamak isterim ama bütçemi aşacaksa ayarları biraz düşürmek zorunda kalabilirim. MasterofTechnology dedi: Daha iyisi toplanabilir. R7 370 almanız yararınıza. Daha performanslıdır. Genişletmek için tıkla... daha önce hiç amd kullanmadım. okuduklarıma göre amdde çok fazla sorun yaşanıyormuş. ben uzun süre devam edebileceğim bir sistem istiyorum. RuFF+ dedi: Skylake öneriyorum. Genişletmek için tıkla... skylake hakkında biraz bilgi topladım. eger bütçe sıkıntısı çekmezsem skylake ilk tercihim olacak.
Scheikowski Hectopat Katılım 18 Aralık 2015 Mesajlar 284 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2016 #6 Sizin topladığınızdan daha performanslı bir sistem. Eğer daha da iyisini isterseniz i3 6100 + GTX 960 kombinasyonunu öneririm.
Sizin topladığınızdan daha performanslı bir sistem. Eğer daha da iyisini isterseniz i3 6100 + GTX 960 kombinasyonunu öneririm.