2000 TL i5 6402p Tabanlı Sistem Toplama

yakindapcalcak

Hectopat
Daha fazla  
Ben bu bilgisayarı toplayacağım. Kulaklık lazım olduğu için ekledim onu saymazsak tam 2000 TL'ye geliyor sistem. Ekran kartı olarak GTX 950 tercih edeceğim, zaten 900P monitör var bende. Son çıkan oyunları iyi ayarlarda oynarım diye düşünüyorum. Fakat ileride RX 480 veya GTX 1060 tarzı bir ekran kartı alarak yoluma devam etmek istiyorum. Bu ekran kartları i5 6402P ile darboğaz sıkıntısı olmaz sanırım ama kasanın içindeki PSU yetecek mi bilemiyorum. Sizce yeterli olur mu? Kasanın içindeki PSU modeli Aerocool VX500. (12V kanalından 408W verebiliyor.)

Sistem çok güzel, işlemcinin gücüyle ileriye dönük olmuş, Gtx 950 için 12V kanalından 408W paşalar gibi yetecektir, he güzel bi PSU alırsan, önümüzde ki 2 yıl boyunca takıp çıkaracağın tek şey ekran kartı olur.

Arkadaş GTX 950 için değil , RX 480 ve GTX 1060 için yeterli olur mu diye sormuş ?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş GTX 950 için değil , RX 480 ve GTX 1060 için yeterli olur mu diye sormuş ?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel bir PSU alırsan önümüzde ki 2 yıl boyunca takıp çıkaracağın tek şey ekran kartı olur, sözünden ne anlıyorsun? Yeni nesil ekran kartları söylendiği gibi gelirse eğer 408W'da yetecektir zaten. Ancak dediğim gibi ileriye dönük olması için 80+ 500W PSU alarak uzun bi süre kasa değişimi yapmak zorunda kalmayacaktır. Hatta örnek olarak BUnu tavsiye edebilirim, hem modüler kablo sıkıntısı da olmaz.

AYPON 6 / 64 CİGULAYT GOLDEN KASA CİHAZINDAN TAPATALK KULLANILARAK GÖNDERİLDİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…