2000 TL ile 144 Hz monitör önerisi

Bütçe
2000 TL

Europa

Hectopat
Evet, başlıkta belirttiğim gibi, 2000 TL bütçem var ve daha önce kendim monitör almadığım için sizden yardım almaya karar verdim. Şu an 60 Hz monitör kullanıyorum fakat ölü pikselleri çizikleri olduğu için değiştirme kararı aldım. RGB takıntım yok, FPS oyunları oynuyorum. 250 TL üzerine ekleyebilirim, daha fazlası mümkün değil.

https://www.hepsiburada.com/asus-vp...AlA_vRX5lEw40W_DIWRoCOzMQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds şahsen ben kullanıyorum menmunum sanada öneririm.

Ben yerinde olsam 144hz'e 2000 lira vermezdim. Biraz daha bekle, 1 ay geç al. En azından kaliteli bir şey alırsın. 144hz'lerin kaliteli bir yanı yok. Çağın gerisinde kalmalarına az kaldı. 360hzler çıkıyor hala 144hz almanın mantığı yok. Beni dinle, 144hz kullanan arkadaşlarıma 240-280hz monitör aldırdım bana gelip teşekkür ediyorlardı bu kadar mı fark olur diye. Karar senin, acele edip çöp de alabilirsin, sabırlı olup kaliteli bir şey de alabilirsin.

Tek sorun sistemimin 200 FPS üzerine çıkmaması. Öyle düşündüm bende ama açıkçası sistemimin benimle aynı fikirde olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…