2000 TL ile internet cafe için sistem toplama

Bence fiyatı arttırabilir diye düşünüyorum ne de olsa oyun oynayacaklar anakartı hepsiburadanın güncellediğini nereden çıkarıyorsun dostum? bu arada h110 güncel gelmiyor skylake lara uygun bir anakart çoğu kişi kendi güncelliyor veya mağaza güncelleyip gönderiyor ama bunu hepsiburada gibi bir site yapmıyor.
Yanlış bilgi vermeyin.Asrock H110 anakartlar fabrika çıkışlı kabylake işlemcilere uyumlu geliyor.Nanokatalog ve Hepsiburada kaliteli ve düzgün sitelerdir.

Yanlış bilgi vermeyin.Asrock H110 anakartlar fabrika çıkışlı kabylake işlemcilere uyumlu geliyor.Nanokatalog ve Hepiburada kaliteli ve düzgün sitelerdir.
Doğru ama güncelliyor Asrock da hepsiburada eline gelip satıyor yani ilgilenmiyor onu demek istedim kaliteli olabilir ama gönderen yerin kalitesine bağlı kalmış bir olay.

Simdi şöyle bir sistemde kararlastirdim:

Anakart; Asrock H110M DVS
İşlemci; Pentium G4560
Ram; Gskill ya da Kingston 8GB DDR4
HDD; Toshiba P300 1tb 7200rpm
Kasa; Frisby FC-8910G 500W 2x12cm fan
Klavye ; Everest Rampage KB-R9
Fare; İnca İMG319 tam karar vermedim
Kulaklık; Snoppy Rampage NB-R3
Monitör ; ya 19.5" ya da 23" Asus un modellerinden düşünüyorum

Tek kafama yatmayan şey ekran kartı, dolar yavaş yavaş geriliyor onu da düşünmek lazim. Ekran kartı önceki modellerden mi alsam 1050ti ye kadar bu sistemle çıkmak mantıklı mi ? Peki hangisine kafami yormalıyım modellerden ?
Ve bu sistem bana kaç sene gider? İleriye dönük düşünmek en mantıklısı..

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı