Z zwerDa Yoctopat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #21 Benjamin the Ferel dedi: Teşekkür ederim. Sanırım 2000 tl ile yine bildiğimi yapacağım. Genişletmek için tıkla... coinlere dikkat edin de hocam. bilinen coinlere tokenlere yatırın
Benjamin the Ferel dedi: Teşekkür ederim. Sanırım 2000 tl ile yine bildiğimi yapacağım. Genişletmek için tıkla... coinlere dikkat edin de hocam. bilinen coinlere tokenlere yatırın
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 11 Aralık 2022 #22 zwerDa dedi: coinlere dikkat edin de hocam. bilinen coinlere tokenlere yatırın Genişletmek için tıkla... Ben zaten 4 5 aydır takip ediyorum. Geçen param yoktu tahminim de tuttu. Yatırsam 1300 tl alıyorduk. Ama sağlık olsun. Sonuçta kaybımız yok.
zwerDa dedi: coinlere dikkat edin de hocam. bilinen coinlere tokenlere yatırın Genişletmek için tıkla... Ben zaten 4 5 aydır takip ediyorum. Geçen param yoktu tahminim de tuttu. Yatırsam 1300 tl alıyorduk. Ama sağlık olsun. Sonuçta kaybımız yok.
Z zwerDa Yoctopat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #23 Benjamin the Ferel dedi: Ben zaten 4 5 aydır takip ediyorum. Geçen param yoktu tahminim de tuttu. Yatırsam 1300 tl alıyorduk. Ama sağlık olsun. Sonuçta kaybımız yok. Genişletmek için tıkla... iddia oynamıyorsunuz ki tahmin tuttu falan bu tarz söylemler tehlikeli. yatırımda tahmin olmaz...
Benjamin the Ferel dedi: Ben zaten 4 5 aydır takip ediyorum. Geçen param yoktu tahminim de tuttu. Yatırsam 1300 tl alıyorduk. Ama sağlık olsun. Sonuçta kaybımız yok. Genişletmek için tıkla... iddia oynamıyorsunuz ki tahmin tuttu falan bu tarz söylemler tehlikeli. yatırımda tahmin olmaz...
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 11 Aralık 2022 #24 zwerDa dedi: iddia oynamıyorsunuz ki tahmin tuttu falan bu tarz söylemler tehlikeli. yatırımda tahmin olmaz... Genişletmek için tıkla... Aslında fiyatın artacağını tahmin ettim. Evet tahmin genelde iddia da olur ama coin işlerinde de tahmin ederek kazanırsınız. Örneğin bir coinin yükselip düşeceğini bilemeyiz ancak tahmin edebiliriz.
zwerDa dedi: iddia oynamıyorsunuz ki tahmin tuttu falan bu tarz söylemler tehlikeli. yatırımda tahmin olmaz... Genişletmek için tıkla... Aslında fiyatın artacağını tahmin ettim. Evet tahmin genelde iddia da olur ama coin işlerinde de tahmin ederek kazanırsınız. Örneğin bir coinin yükselip düşeceğini bilemeyiz ancak tahmin edebiliriz.
messithegoat Picopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 165 Çözümler 1 Yer Adana 12 Haziran 2023 #25 Spora yazılın.