2000 TL Intel i3 6098P GTX 750 Ti Sistem Toplama

erenelmas

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. 2000 TL limitim var, böyle bir bilgisayar topladım. Önerisi olanlar var mı? Yoksa iyi bir bilgisayar olmuş mu?
dasfsg.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmamış. İşlemci soğutucu aşırı gereksiz olmuş. Kasa ve psu everest almışsın hem gereksiz masrafa girmiş hemde kalitesiz mal tercih etmişsin internette aerocool kasaları var psu içinde 200 lira civarı. Ayrıca ben 2000 liralık bütcelerde SSD tavsiye etmiyorum o parayı ekran kartına yatırabilirsin.

Everest Psu'lar patlıyor diyorlar :D her konuda yapılan hata bu. Psu tüm parçalara güç vereceği için kaliteli olması gerekiyor. Psu'ya giden para boşa gitmez.

Webdenaldan rx 460 2 gb modelini alabilirsin 750ti yerine 460 TL gibi bir fiyatı vardı yanlış değilsem

Bu sistemdeki kasanın tipi 10 numara ve kaliteli rx 460 gtx 960 dan bile güçlü ayrıca sistemde i5 bulunmakta ssd sonradan takılır sıkıntı deil. Teknobiyotik parçaları toplayıp kapınıza kadar getirmekte ve güvenilir.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı14.PNG
    Ekran Alıntısı14.PNG
    32,1 KB · Görüntüleme: 95
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı