2000 TL Intel i3 6100 R7 370 Sistem Uyumu

Furkan Marifet

Hectopat
Daha fazla  
Pek fazla bilgim olmadan topladığım bi sistem. Tek tek araştırdım tüm parçaları bence uygun gözüküyor. Uyumsuz olan veya kötü ya da AYNI FİYAT ARALIĞINDA daha iyi seçenek var mı?
  • Anakart - MSi H110M Gaming DDR4 2133MHz MicroATX - EbrarBilgisayar - 256 ₺
  • Ekran Kartı - MSi R7 370 Gaming 2G - EbrarBilgisayar - 488 ₺
  • İşlemci - Intel i3 6100 - EbrarBilgisayar - 398 ₺
  • Ram - Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133MHz CL14 - WorldTeknoloji - 107 ₺
  • Güç Kaynağı - Corsair VS Series 450Watt 80+ - Sinerji - 150 ₺
  • Kasa - Zalman ZM-T2 MiniTower - Sinerji - 92 ₺
  • Monitör - Acer FullHD K222 HQLBD - İstanbulBilişim - 321 ₺
  • Toplam 1967 ₺
MicroATX seçmenin sebebi ilerde fazla bi yükseltme yapmayacak olmam. Eklersem bi 8GB ram eklerim. ATX de olduğu gibi diğer slotlara ihtiyacım yok. Ve bu MSi H110M Gaming yeteri kadar usb slotu destekliyor. Ayrıca bütçem de buna daha uygun. Ekran kartı kasaya sığıyor boyutlara baktığım kadarıyla kasa MiniTower olmasına rağmen 270mm ekran kartı için yer sunuyor. MSi R7 370 Gaming 257mm gibi bi boyuta sahip. 2-3 hafta içinde toplamayı düşünüyorum ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek fazla bilgim olmadan topladığım bi sistem. Tek tek araştırdım tüm parçaları bence uygun gözüküyor. Uyumsuz olan veya kötü ya da AYNI FİYAT ARALIĞINDA daha iyi seçenek var mı?
  • Anakart - MSi H110M Gaming DDR4 2133MHz MicroATX - EbrarBilgisayar - 256 ₺
  • Ekran Kartı - MSi R7 370 Gaming 2G - EbrarBilgisayar - 488 ₺
  • İşlemci - Intel i3 6100 - EbrarBilgisayar - 398 ₺
  • Ram - Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133MHz CL14 - WorldTeknoloji - 107 ₺
  • Güç Kaynağı - Corsair VS Series 450Watt 80+ - Sinerji - 150 ₺
  • Kasa - Zalman ZM-T2 MiniTower - Sinerji - 92 ₺
  • Monitör - Acer FullHD K222 HQLBD - İstanbulBilişim - 321 ₺
  • Toplam 1967 ₺
MicroATX seçmenin sebebi ilerde fazla bi yükseltme yapmayacak olmam. Eklersem bi 8GB ram eklerim. ATX de olduğu gibi diğer slotlara ihtiyacım yok. Ve bu MSi H110M Gaming yeteri kadar usb slotu destekliyor. Ayrıca bütçem de buna daha uygun. Ekran kartı kasaya sığıyor boyutlara baktığım kadarıyla kasa MiniTower olmasına rağmen 270mm ekran kartı için yer sunuyor. MSi R7 370 Gaming 257mm gibi bi boyuta sahip. 2-3 hafta içinde toplamayı düşünüyorum ne dersiniz?
Güç kaynağı ile birlikte bir kasa alabilirsiniz.Daha ucuza denk gelir.
Ayrıca h110m gaming yerine h110m pro vd alınabilir.Yani bunlar alındığında bütçede 50-60 tllik bir ucuzlama olur.Bu ucuzlamadan yararlanılarak biraz daha beklenip rx 460 alınabilir.

Herşeyi en uygun fiyata sahip olan yerlerden seçmişsin. İyi çalışmışsın. 3-4 farklı yerden sipariş vermek senin için sorun değilse gayet güzel olmuş. R7 370 oldukça güzel bir kart. Arkadaşım kullanıyor MSI modelini, çok memnun.

Güç kaynağı ile birlikte bir kasa alabilirsiniz.Daha ucuza denk gelir.
Ayrıca h110m gaming yerine h110m pro vd alınabilir.Yani bunlar alındığında bütçede 50-60 tllik bir ucuzlama olur.Bu ucuzlamadan yararlanılarak biraz daha beklenip rx 460 alınabilir.

Teşekkür ederim aslında o anakartı seçecektim fakat aradaki fiyat farkı az olunca daha iyi olan anakartı seçtim. Dediğiniz ekran kartı bu fiyattan daha pahalı olur diye düşünüyorum fakat dediğiniz gibi olursa ve sistemi henüz toplamamışsam o şekilde yaparım. Tavsiye için teşekkür ederim. Ha bide kasayı güç kaynağını ayrı seçme nedenim kasa içindeki güç kaynaklarına pek güvenmediğim için. Bu seçtiğim güç kaynağı 80+ Bronz sertifikalı.

Herşeyi en uygun fiyata sahip olan yerlerden seçmişsin. İyi çalışmışsın. 3-4 farklı yerden sipariş vermek senin için sorun değilse gayet güzel olmuş. R7 370 oldukça güzel bir kart. Arkadaşım kullanıyor MSI modelini, çok memnun.

Teşekkürler gerçekten iyi çalıştım bir sürü sitede tek tek her parçayı aradım. Üstüne parçaların da tek tek incelemelerine baktım. Tekrar teşekkür ederim :)

Teşekkürler gerçekten iyi çalıştım bir sürü sitede tek tek her parçayı aradım. Üstüne parçaların da tek tek incelemelerine baktım. Tekrar teşekkür ederim :)

Rica ederim dostum, ne demek.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı