2000 TL İntel Pentium sistem

burak008

Hectopat
Daha fazla  
Resimde gördüğünüz bilgisayarı toplamayı düşünüyorum. Aşırı oyun oynadıgımdan dolayı böyle bir sistem düşündüm. İşlemciyi overclock yapıcam rahatça oyunları oynuyabilir miyim? Bu fiyata daha iyi bir sistem önerebilecek olan varsa teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    29 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleyen: Moderatör:
2000 TL ile toplayabileceğin en iyi sistem bu olur diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20161105-004433.png
    65,9 KB · Görüntüleme: 94
bu sistem daha iyi olucaktır senin için daha rahat edersin.

Dosya Ekleri

• hkhkhkk.png
    14,9 KB · Görüntüleme: 110
bu sistem daha iyi olucaktır senin için daha rahat edersin.
Önerdiğin SSD deki yazma hızının düşük olduğunu farkındamısın bilmiyorum. Ayrıca 6098p alıcagına 50 60 fazla koyup 6100 alması daha mantıklı olacaktır. Ayrıca RX460 4GB VRAM e ulaşabilecek bir ekran kartı olmadığı çoğu kişi tarafından biliniyor.

yazma hızından çok okuma hızı önemli , 6098p ile 6100 arasında fark yok , Vram konusunda bişey söylemicem.

yazma hızından çok okuma hızı önemli , 6098p ile 6100 arasında fark yok , Vram konusunda bişey söylemicem.
6100 ile 6098p arasında fark yok demek yanlış olur %3 lük bir performans farkı var, tabi bu abartılacak bir şey değil. Ama bildiğim kadarıyla 6100 de mümkün olan bir özellik 6098p de yok. Bu özellik nedir yada çok önemli bir etken midir diye soracak olursan hiçbir bilgim yok. Hatta böyle bir durum olduğundan bile şüpheliyim. SSD olarak ta Corsair'in 20MB okuma hızı yüksek iken 200MB yazma hızı düşük bu değerlerin daha dengeli olması en azından 500/500MB olması bence daha mantıklı olacaktır. Arkadaşında önerdiği sistemi de alabilirsin benim önerdiğim sistemi de alabilirsin aralarında ciddi farklar yok. İçine hangisi sinerse onu, ama pentium işlemci almak gibi bir düşünceye düşme o bütçe ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…