Merhaba arkadaşlar bütçem ortalama 2000 TL aklımdaki monitörler, birincisi bu ama 27" çok büyük mü olur diye düşünüyorum, olmazsa bunun bu modelinide düşünebilirim, 1ms olmasını istiyorum, siz ne tavsiye edersiniz?
Merhaba arkadaşlar bütçem ortalama 2000 TL aklımdaki monitörler, birincisi bu ama 27" çok büyük mü olur diye düşünüyorum, olmazsa bunun bu modelinide düşünebilirim, 1ms olmasını istiyorum, siz ne tavsiye edersiniz?
Ebet NVIDIA ekran kartları G-Sync doğru biliyorsunuz kendi ekran kartınızla G-SYNC kullanabilirsiniz. Bu arada attığım monitor G-Sync destekliyor ASUS'un kendi sitesinden bakabilirsiniz.
Ebet NVIDIA ekran kartları G-Sync doğru biliyorsunuz kendi ekran kartınızla G-Sync kullanabilirsiniz. Bu arada attığım monitor G-Sync destekliyor ASUS'un kendi sitesinden bakabilirsiniz.
Özür dilerim ekran kartınızı görmemişim yanlış bilgilendirme olmasın bildiğim kadarı ile GTX 1000 serisi ve üstü ekran kartları için FreeSync monitörlerde G-Sync desteği sunuluyor yani sizin ekran kartında desteklenmiyor.