2000 TL IPS Monitör Tavsiyesi

HAYNA

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bütçem ortalama 2000 TL aklımdaki monitörler, birincisi bu ama 27" çok büyük mü olur diye düşünüyorum, olmazsa bunun bu modelinide düşünebilirim, 1ms olmasını istiyorum, siz ne tavsiye edersiniz?

Yalnız AOC monitörde G-Sync teknolojisi mevcut ve ben GTX 950 kullanıyorum hocam, ne dersiniz?

G-Sync kullanırsın ama Free Sync kullanamazsın çünkü FreeSync sadece 1000 ve 2000 serisi için diye biliyorum.

G-Sync kullanırsın ama Free Sync kullanamazsın çünkü FreeSync sadece 1000 ve 2000 serisi için diye biliyorum.

YAnlışım varsa düzeltin lütfen G-Sync teknolojisi NVIDIA kartlarda mevcut değil mi hocam? O yüzden AOC almam daha iyi olmaz mı?

Yanlışım varsa düzeltin lütfen G-Sync teknolojisi NVIDIA kartlarda mevcut değil mi hocam? O yüzden AOC almam daha iyi olmaz mı?

Ebet NVIDIA ekran kartları G-Sync doğru biliyorsunuz kendi ekran kartınızla G-SYNC kullanabilirsiniz. Bu arada attığım monitor G-Sync destekliyor ASUS'un kendi sitesinden bakabilirsiniz.

Ebet NVIDIA ekran kartları G-Sync doğru biliyorsunuz kendi ekran kartınızla G-Sync kullanabilirsiniz. Bu arada attığım monitor G-Sync destekliyor ASUS'un kendi sitesinden bakabilirsiniz.

Açıkçası AOC'nin dizaynı da çok hoşuma gitti, 300 TL gibi bir rakam ekleyip 27" alabiliyorum ASUS'a karşılık siz olsanız ne yaparsınız?
FreeSync monitörlerde G-Sync açılabiliyor.

Bunu bilmiyordum hocam benim GTX 950 ile herhangi bir FreeSync monitör alırsam bu özelliği kullanabilir miyim?

Açıkçası AOC'nin dizaynı da çok hoşuma gitti, 300 TL gibi bir rakam ekleyip 27" alabiliyorum ASUS'a karşılık siz olsanız ne yaparsınız?

Şimdi FPS oyunları da oynuyorsan 27 önermem.

Özür dilerim ekran kartınızı görmemişim yanlış bilgilendirme olmasın bildiğim kadarı ile GTX 1000 serisi ve üstü ekran kartları için FreeSync monitörlerde G-Sync desteği sunuluyor yani sizin ekran kartında desteklenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…